Newsroom

Newsroom

Βορίδης: Δεν περιμέναμε την ήττα Μπακογιάννη στην Αθήνα

"Στην Αθήνα με ό,τι αναλύσεις μπορούσαμε να κάνουμε, το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορούσε να βγει"

voridis

Η επικράτηση του Χάρη Δούκα έναντι του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων ήταν ομολογουμένως μια έκπληξη – για άλλους ευχάριστη, για άλλους δυσάρεστη. Στους τελευταίους σίγουρα συμπεριλαμβάνεται και ο Μάκης Βορίδης, που παραδέχθηκε μιλώντας στο Action 24 ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη.

«Στη Θεσσαλονίκη, τα Ιόνια Νησιά και τη Δυτική Μακεδονία είχαμε εικόνα σημαντικής δυσκολίας, όπως και στη Θεσσαλία. Η Ανατολική Μακεδονία κρίθηκε οριακά. Ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν κοντά, αλλά είχαμε την ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να την κερδίσουμε. Στην Πελοπόννησο είχαμε την εκτίμηση ότι θα κερδηθεί, όπως και κερδήθηκε. Στο Βόρειο Αιγαίο ξέραμε κι εκεί ότι υπάρχει σοβαρή δυσκολία. Αυτό που πραγματικά ήταν έκπληξη ήταν η Αθήνα. Την Αθήνα δεν την περιμέναμε. Στην Αθήνα όντως, με ό,τι αναλύσεις μπορούσαμε να κάνουμε, το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορούσε να βγει. Έχουν συμβεί επομένως ορισμένα σημαντικά πράγματα στην Αθήνα που θεωρώ ότι αξίζει κανείς να αναλύσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης.

Φυσικά, ο κ. Βορίδης στάθηκε περισσότερο στο αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών και στις περιφέρειες που κέρδισε η ΝΔ, θέλοντας να χρυσώσει το χάπι, αλλά το… στραπάτσο στον δήμο Αθηναίων δεν περνάει με τίποτα σε δεύτερη μοίρα.

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

versailles

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

Τονίζοντας ότι «η πρόσβαση στα τρόφιμα είναι ένα δικαίωμα που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο»…