Newsroom

Newsroom

«Βόμβες» από Βίτσα για νέο κόμμα: «Περιμένουμε την Αχτσιόγλου να φύγει» (video)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το κόμμα που ξέραμε»

VITSAS DIMITRIS 2510

Απίστευτες αποκαλύψεις στην κάμερα του Mega από τον Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τη δημιουργία νέου κόμματος, ενώ αποκάλυψε ότι περιμένει την Αχτσιόγλου να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και να δημιουργηθεί νέα Κ.Ο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι το ίδιο με παλιά, ενώ αναφέρθηκε και στην συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Γαβριήλ Σακελλαρίδη, εγκωμιάζοντας αρκετά τον δεύτερο.

Πιο αναλυτικά τόνισε: «Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν εκπρόσωπος Τύπου στο Μαξίμου και έφυγε με μία πολύ σεμνή δήλωση το 2015 λέγοντας ότι οι πιέσεις που ασκούνται από την Τρόικα στην τότε ελληνική κυβέρνηση, είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορούσε να αντέξει.

Πρόκειται για άνθρωπο με εξαιρετικές ικανότητες και ό,τι έχει αποφασίσει ή είναι προς απόφαση, του εύχομαι να το επιτύχει. Γίνεται η εμφάνιση Τσίπρα που σημαίνει ότι, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες. Έτσι το ερμηνεύω, δεν ξέρω ποιον άλλον θα δει.

Η προσπάθεια να πειστεί η Έφη Αχτσιόγλου και η ομάδα της, να δώσουν την πολιτική μάχη τους όντας μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς συνεχίζουμε αυτή την πολιτική δραστηριότητα, έχουμε αποφασίσει ότι βγαίνουμε έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε τα χέρια μας λυτά και αφορά στην συνολική πολιτική της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Γενικά ο στόχος στηρίζεται στην εκτίμηση ότι στην παρούσα φάση υπάρχει ένα πολιτικό κενό το οποίο ως τώρα κάλυπτε ο ΣΥΡΙΖΑ με μία συγκεκριμένη πολιτική. Έχει μετακινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα δύο τελευταία συνθετικά του, δηλαδή ριζοσπαστική αριστερά έχουν αλλοιωθεί και αυτό είναι πραγματικότητα, οπότε ο κ. Μητσοτάκης “παίζει μπάλα” μόνος του.

Θετικό είναι να πάει ο κ. Κασσελάκης στη πορεία του Πολυτεχνείου. Κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να αλλάξει το σκηνικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το κόμμα που ξέραμε και αυτό δεν συνέβη μόνο με την εκλογή Κασσελάκη, έχει συμβεί πριν. ποτέ δεν έχουμε κάτσει να το συζητήσουμε και αυτό είναι το κακό. Εδώ και 5 μήνες η ΚΕ δεν έχει κάτσει να συνεδριάσει να βγάλει συμπεράσματα, να σκιαγραφήσει τις βουλευτικές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητήσει αυτά τα πράγματα, χωρίς να μπει στην συζήτηση η “αριστερή ψυχή του”.

Περιμένουμε η ομάδα Αχτσιόγλου να βγει από την μέγγενη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε στην 4η μέρα από τη λήξη της συνεδρίασης και έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα. Ευελπιστώ ότι θα συμβούν και άλλα πράγματα και αύριο και τις επόμενες μέρες. Η Έφη Αχτσιόγλου με έναν καλό αριθμό βουλευτών μπορεί να συνεργαστεί με εμάς όντας έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε κοντά στις απόψεις.

 

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…