Newsroom

Newsroom

Βόλος: Σοβαρό επεισόδιο ενδοσχολικής βίας – Δύο μαθητές στο νοσοκομείο (video)

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία

βολος ενδοσχολική

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο μαθητές σε μαθητές σε σχολικό συγκρότημα του Βόλου, σημειώθηκε χθες το πρωί.

Οι δύο μαθητές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο μαθητής Γυμνασίου πέρασε τη ζώνη για τα παιδιά του Γυμνασίου στο προαύλιο του σχολείου και μπήκε στο Λύκειο με αποτέλεσμα να τον επιπλήξει ένας μαθητής Λυκείου, ο οποίος ενημέρωσε τον υποδιευθυντή.

Αυτό ενόχλησε τον μαθητή Γυμνασίου που ειδοποίησε δύο εξωσχολικούς φίλους του που πήγαν στο σχολείο, κατάφεραν να μπουν μέσα στο προαύλιο για να ζητήσουν εξηγήσεις από το μαθητή Λυκείου. Οι εξωσχολικοί τον χτύπησαν στο κεφάλι ενώ χτύπησε στο μάτι και ακόμη ένας μαθητής που μπήκε στη μέση να τους χωρίσει.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία που διενεργεί προανάκριση, με τους διευθυντές να έχουν ήδη καταθέσει τι γνωρίζουν από χθες ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης θα κληθούν όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό και μπορούν να ρίξουν φως στη υπόθεση.

Προανάκριση για το επεισόδιο διενεργεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ζήτησε από τους διευθυντές των δύο συστεγαζόμενων σχολείων, ενός Γυμνασίου και ενός Λυκείου να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου και διέταξε ΕΔΕ για τυχόν παραλείψεις.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης δήλωσε ότι έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διερεύνηση του περιστατικού, ενώ έχει ενημερωθεί και το υπουργείο παιδείας».

 

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…