Newsroom

Newsroom

Βόλος: Ιδιοκτήτρια είδε κλέφτη να σπάει τα τζάμια της επιχείρησής της και του πέταξε γλάστρα (video)

Νεαρός εισέβαλλε σε μαγαζιά, σπάζοντας τζαμαρίες, για να βρει χρήματα για την δόση του

ΕΚ - Περιπολικό Αστυνομία

Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε προχθές το βράδυ στον Βόλο. Σε μια από αυτές, νεαρός εισέβαλλε σε μαγαζιά, σπάζοντας τζαμαρίες, για να βρει χρήματα για την δόση του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, στις 2 τα ξημερώματα και ενώ νωρίτερα φέρεται να είχε διαρρήξει ήδη ένα κατάστημα, ο διαρρήκτης «επισκέφθηκε» επιχείρηση στη Νέα Ιωνία. Η πόρτα της επιχείρησης ήταν από σίδερο και γυαλί και έσπασε τμήμα από την γυάλινη επιφάνεια για να περάσει μέσα από τα σίδερα, ώστε να μπει στο μαγαζί. Η κατοικία όμως της ιδιοκτήτριας βρίσκεται στον όροφο του ακινήτου που στεγάζεται και η επιχείρησή της και άκουσε την φασαρία. Από την κάμερα είδε τι συνέβαινε στον δρόμο και βγήκε στο μπαλκόνι.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της στο gegonota.news, o νεαρός που είναι γνωστός στις αρχές σήκωσε το κεφάλι του, την κοίταξε και αμέσως ανέβηκε στο μηχανάκι του για να φύγει. Εκείνη αντιδρώντας με το ένστικτο του πέταξε μια γλάστρα από το μπαλκόνι, την ώρα που έφευγε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησαν δύο ακόμα διαρρήξεις στον Βόλο το ίδιο βράδυ και η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο από τις κάμερες, ώστε να διαπιστώσει εάν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

klopi nea ionia 3 klopi nea ionia 2 klopi nea ionia 1

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…