Newsroom

Newsroom

Βοιωτία: Συγκλονίζει η 82χρονη που ξυλοκοπήθηκε από ληστή – «Η αστυνομία τον γνώριζε» (video)

«Στην κουζίνα με πατούσε στο πρόσωπο»

profile player 960x540 26

Σκηνές τρόμου έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια 82χρονη γυναίκα όταν και ληστής εισέβαλε μες στο σπίτι της, τη χτύπησε και της αφαίρεσε χρηματικό ποσό και μια τηλεόραση που είχε.

Αμέσως μετά το συμβάν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία η οποία έπιασε τον 29χρονο δράστη, ο οποίος μάλιστα είχε κλέψει και ένα αυτοκίνητο απ’ την περιοχή και αναγκάστηκε να ομολογήσει και τη ληστεία καθώς είχε μέσα σε αυτό την τηλεόραση.

Η ίδια η 82χρονη μιλώντας στο LiveNews ανέφερε τις τρομακτικές στιγμές που πέρασε, ενώ τόνισε ότι η αστυνομία γνώριζε τον δράστη.

Πιο αναλυτικά όσα είπε το θύμα ληστείας:

«Μπήκε μέσα, με πήγε στην κουζίνα, άνοιξε όλα τα ντουλάπια, είδε τις μαύρες σακούλες με τύλιξε και με πατούσε. Το πορτοφόλι που βρήκε είχε μέσα 100 ευρώ.

Ζήτησα βοήθεια και φώναζα. Στην κουζίνα με πατούσε στο πρόσωπο. Έχει φύγει κρέας από το χέρι μου. Όταν φύγανε πήρε την τηλεόραση. Την έβγαλε από την πόρτα που βγαίνουμε έξω, του λέω: ”μήπως θέλεις να σου ξεκλειδώσω;”, ”όχι” λέει ”εμείς πηδάμε από τις μάντρες”. Η αστυνομία τον βρήκε γιατί τον ξέρει λέει πάει τακτικά».