Newsroom

Newsroom

Viral η fake «πρόσκληση» του βουλευτή της ΝΔ με κέρασμα… γουρνοπούλα

«Προϊόν τρολαρίσματος» χαρακτήρισε την πειραγμένη πρόσκλησή του για την ονομαστική του εορτή ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Μπούρας.

mpoyras

Ένας χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media με αφορμή μια πρόσκληση του βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Μπούρα, ο οποίος καλούσε τους ψηφοφόρους στην ονομαστική του εορτή με κέρασμα γουρνοπούλας, την οποία όμως θα έπρεπε να πληρώσουν προς 11 ευρώ το άτομο.

Ο γαλάζιος βουλευτής διέψευσε την εν λόγω πρόσκληση, έκανε λόγο για τρολάρισμα που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου.

«Με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν τη δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω» δήλωσε ο ίδιος σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτήν την πρόσκληση. Η πρόσκλησή μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή, με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο», είπε ακόμη ο Θ. Μπούρας.

Παράλληλα, δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά: «Αυτή είναι κακοήθεια κάποιων και θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα, γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και τη Δημοκρατία».

Αφού γιόρταζε δεν πρόλαβε να διαβάσει την επιστολή Ράμμου

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι ο Αθ. Μπούρας είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής που απέρριψε σήμερα το αίτημα του Προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου για ενημέρωση της εθνικής αντιπροσωπείας επί των ευρημάτων της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ καθώς όπως επικαλέστηκε, δεν πρόλαβε να διαβάσει την επιστολή γιατί… γιόρταζε!

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…