Βίντεο: Το μικρόφωνο «πρόδωσε» τον πανικό του Γεραπετρίτη – «Δεν θα τελειώσουμε»

Ανοιχτό είχε ξεχάσει το μικρόφωνο στη συνέντευξη Τύπου για τα Τέμπη ο κ. Γεραπετρίτης. Έπεσε σε... κανονική συνέντευξη και μάλλον ζορίστηκε ο νέος υπουργός Μεταφορών - Το χαμόγελο του Γιάννη Οικονόμου.

gerapetritis

Το σχέδιο για την επανεκκίνηση των εμπορευματικών και επιβατικών τρένων και την ενίσχυση της ασφάλειας του σιδηροδρομικού δικτύου παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου χθες (08/03) ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος και για θέματα Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Επεσε σε… κανονική συνέντευξη και ζορίστηκε ο Γεραπετρίτης

Η συνέντευξη Τύπου του νέου υπουργού Μεταφορών για το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη διήρκησε μάλιστα δύο ολόκληρες ώρες, προκειμένου να απαντηθούν τα αμέτρητα ερωτήματα, πράγμα που θα πρέπει να του έπεσε λίγο «βαρύ»…όπως φάνηκε από συγκεκριμένη φράση που του «ξέφυγε».

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τη συμπλήρωση μόλις μίας ώρας, ο κ. Γεραπετρίτης -ίσως μη έχοντας συνηθίσει να δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων- στράφηκε προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και του είπε:

«Δεν πρόκειται να τελειώσουμε».

Ωστόσο, ο κ. Γεραπετρίτης είχε ξεχάσει το μικρόφωνο ανοιχτό, με αποτέλεσμα η φράση του να ακουστεί ξεκάθαρα.

Ο κ. Οικονόμου ακούγοντας το σχόλιο, απάντησε με… χαμόγελο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…