Βίντεο-σοκ: Τραμπούκος μαθητής ξυλοκοπεί άγρια καθηγητή μέσα στην τάξη σε σχολείο των ΗΠΑ

Η επίθεση, πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την ενημέρωση των γονέων του μαθητή ότι δεν τα πήγαινε καλά στα μαθήματά του. Μαθητές κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο.

Ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού έλαβε χώρα σε λύκειο στο Lawrenceville, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ – Βίντεο-σοκ κατέγραψε μαθητή να επιτίθεται στον καθηγητή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την dailymail.co.uk, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των γονέων για την πρόοδο των μαθητών, ένας νεαρός δεν άκουσε αυτά που ήθελε να ακούσει από τον καθηγητή του. Και επειδή αυτά που είπε ο εκπαιδευτικός στους γονείς του δεν ήταν αρεστά στον τραμπούκο-μαθητή, τον έπληξε με καταιγισμό γροθιών μέσα στην τάξη.

Μαθητές κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο.

O καθηγητής στο λύκειο Discovery αποχώρησε από το σχολείο με αίματα και χτυπήματα στο κεφάλι που του προκάλεσαν ζάλη. Η επίθεση, πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την ενημέρωση των γονέων του μαθητή ότι δεν τα πήγαινε καλά στα μαθήματά του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Τον ανήλικο τραμπούκο σταμάτησε άλλος μαθητής ο οποίος παρενέβη προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να σώσει τον εκπαιδευτικό από τη μήνη του νταή. «Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πρέπει να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού όταν πηγαίνει στη δουλειά του. Θέλω μαθητές και εκπαιδευτικοί να είναι ασφαλείς γιατί ο σύζυγός μου αγαπά τη δουλειά του» δήλωσε η γυναίκα του καθηγητή που δέχθηκε την επίθεση. Η ίδια, τέλος, ζήτησε περισσότερη ασφάλεια επισημαίνοντας ότι ήταν άλλος μαθητής αυτός που σταμάτησε την επίθεση.

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων σε σχολείο της Πάτρας-Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου έξω από το ΕΠΑΛ της Αγίας Σοφίας

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων σε σχολείο της Πάτρας-Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου έξω από το ΕΠΑΛ της Αγίας Σοφίας

Ο ξυλοδαρμός μαθητή των ΕΠΑΛ στην Πάτρα, έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τελευταίων βίαιων…

Κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους και επικίνδυνες καταιγίδες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους και επικίνδυνες καταιγίδες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Έντονα φαινόμενα θα πλήξουν σήμερα τη χώρα με την νέα κακοκαιρία να είναι σε εξέλιξη…