Βίντεο – Η στιγμή της επίθεσης με καφέδες και αποδοκιμασίες στον Νίκο Ανδρουλάκη

Η συνοδεία του Νίκου Ανδρουλάκη προσπάθησε να τον προστατέψει με ομπρέλες

ανδρουλάκης

Σοβαρή ένταση επικράτησε το πρωί στον χώρο του Πολυτεχνείου καθώς τη στιγμή που ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθετε στεφάνι, το συγκεντρωμένο πλήθος τον γιούχαρε έντονα και του πέταξε καφέδες και νερά.

Τους καφέδες και τα μπουκάλια με νερό που εκσφενδονίστηκαν προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να αναχαιτίσει η συνοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας ομπρέλες για να τον προστατέψει.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη

androylakis-5
androulakis-1
androulakis-2
androulakis-3
androulakis-4
androylakis-6
androylakis-7
androylakis-8

«Η εξέγερση των φοιτητών τον Νοέμβριο του ’73 αποτελεί μία από τις πιο ένδοξες στιγμές της νεότερης πολιτικής ιστορίας της πατρίδας μας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την περιπετειώδη κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο, το πρωί, και πρόσθεσε πως με τη σημερινή επέτειο «τιμούμε όσους θυσιάστηκαν, όσους αγωνίστηκαν, όσους είχαν το σθένος να αντιμετωπίσουν τη δικτατορία».

«Σήμερα, έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Για μία ποιοτική δημοκρατία. Για λιγότερες ανισότητες. Για περισσότερες ευκαιρίες στις νεότερες γενιές. Για ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να οικοδομήσουμε μία δίκαιη, ανθεκτική, ισχυρή κοινωνία για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…