Newsroom

Newsroom

Βιασμός στο Π. Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης με τα ταζουάζ

Σε ταυτοποίηση του «βιαστή με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο προχώρησαν οι αρχές. Ο άνδρας κατηγορείται για τον βιασμό μιας 34χρονης και για απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης.

viasmos 3

Ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια Αθηνών ο βιαστής του Π. Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται διεθνές ένταλμα σύλληψης καθώς είναι πολύ πιθανόν, ο δράστης να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το DNA του νεαρού καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας που επιχείρησε να βιάσει και στα ρούχα της δεύτερης που επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά, τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

O βιαστής δεν είναι σεσημασμένος και έτσι δεν υπάρχει βάση δεδομένων στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Η περιγραφή του δράστη από τα θύματα οδήγησε σταδιακά τις Αρχές στα ίχνη του βιαστή αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά, ακριβώς λόγω του ότι δεν ήταν σεσημασμένος, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια από τα γενετικά δείγματα που ελήφθησαν από το αυτοκίνητο της 24χρονης και τα ρούχα της 34χρονης.

Το χρονικό δράσης του φερόμενου βιαστή

Στην πρώτη περίπτωση, της απόπειρας βιασμού, η 24χρονη κοπέλα είχε μόλις σταματήσει νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής, με το αυτοκίνητό της για μία προσωρινή στάση λόγω του φαναριού, στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδας και Αμφιθέας. Τότε ο δράστης άνοιξε την πόρτα και εισέβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και αρπάζοντας από τον λαιμό το θύμα και υπό την απειλή μαχαιριού, την ανάγκασε να στρίψει δεξιά και την ανάγκασε να οδηγήσει περίπου 5 λεπτά, μέσα από τα στενά με πρόθεση να την οδηγήσει σε ένα ερημικό οικόπεδο. Ο δράστης προσπαθούσε να την αναγκάσει να οδηγήσει μέσα από τα στενά με αυτή την κατεύθυνση και της τραβούσε τον γιακά από πίσω για να υπακούσει, εκείνη όμως έξυπνα σκεπτόμενη έστριψε ξανά στην Αμφιθέας.

Στη δεύτερη περίπτωση, μια 34χρονη κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ότι έπεσε θύμα βιασμού, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, 23 Οκτωβρίου, ενώ περίμενε το λεωφορείο σε στάση επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ενώ βρισκόταν στη στάση την πλησίασε άγνωστος, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, όπου την βίασε. Η γυναίκα, μόλις απομακρύνθηκε ο δράστης, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.

Σημειώνεται ότι στις φωτογραφίες ατόμων που της έδειξαν αστυνομικοί η 34χρονη δεν αναγνώρισε κάποιον, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…