Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη Νέα Δημοκρατία – Ο Καραμανλής «δείχνει» Αυγενάκη για το ΟΑΚΑ

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη φαίνεται να προκάλεσε πανικό στη Νέα Δημοκρατία

καραμανλης

Το λουκέτο που μπήκε στο Ολυμπιακό στάδιο εν μία νυκτί, υπό το φόβο κατάρρευσης του σκεπάστρου «Καλατράβα» έχει φέρει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση με τις ευθύνες να γίνονται «μπαλάκι» και τους υπουργούς να προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη τον 2021 για συντήρηση και επισκευή των εγκαταστάσεων δεν εφαρμόστηκαν ποτέ με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες κόσμου να πηγαίνει στο γήπεδο χωρίς να γνωρίζει πως ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει η ζωή του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον τότε υπουργό υποδομών Κώστα Καραμανλή που όπως αποκαλύφθηκε είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν με σχετικά έγγραφα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτησή του στο facebook δίνοντας ουσιαστικά ως υπεύθυνο τον τότε υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

«Η μοναδική συμμετοχή του υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες.

Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ», έγραψε ο πρώην υπουργός της ΝΔ δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ως υπεύθυνο τον Λ. Αυγενάκη.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραμανλή:

Μάλιστα όπως φαίνεται από  έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας τα προβλήματα που υπήρχαν στο ΟΑΚΑ είχαν κοινοποιηθεί μέχρι και στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος από ότι φαίνεται το άφησε στα συρτάρια όπως ακριβώς έγινε και με τις προειδοποιήσεις των σωματείων πριν από το δυστύχημα των Τεμπών.

Ο ίδιος επέλεξε για ακόμη μια φορά να μετακυλήσει τις ευθύνες αλλού και το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει και πάλι είναι ότι η κυβέρνηση καταρρέει, αφήνοντας τα πάντα στην τύχη τους και για ακόμη μια φορά ενδιαφέρεται για το λιγότερο δυνατό επικοινωνιακό κόστος.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…