Με στυλίστρια και… βεστιάριο ρούχων η επίσκεψη της Ζωής Ράπτη σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων (εικόνες)

Για την επικοινωνιακή καμπάνια της υπουργού επιστρατεύτηκαν φωτογράφοι, φωτιστές, ενδυματολόγοι, αστυνομικοί και... σκυλιά.

1669300289555

Με όλη την γκαρνταρόμπα της βρέθηκε σήμερα στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του δήμου Αθηναίων, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, σε μια επαγγελματική φωτογράφηση που θα ζήλευαν και πρωταγωνίστριες του Hollywood.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το koutipandoras.gr, η υφυπουργός μετέβη στον χώρο του καταφυγίου συνοδευόμενη από την αστυνομική της φρουρά, αλλά και ένα ολόκληρο… «βεστιάριο» ρούχων, προκειμένου να φωτογραφηθεί με ζώα του καταφυγίου.

1669300289551

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με την κ. Ράπτη και τα ρούχα της, στον χώρο του καταφυγίου βρέθηκε και η στυλίστριά της, ενώ η μεγάλη γκάμα ρούχων που ήρθαν κρεμασμένα με επαγγελματικό τρόπο, μετακινούνταν από τους… χειροδύναμους αστυνομικούς που κανονικά είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της.

1669300289565

Οι ίδιες πληροφορίες του koutipandoras.gr αναφέρουν ότι υπήρξε έντονος εκνευρισμός από μερίδα εθελοντών που βρέθηκαν στον χώρο του καταφυγίου σήμερα, καθώς έγιναν μάρτυρες της… «επιλεκτικότητας» της υπουργού σε σχέση με το ποια σκυλιά θα επέτρεπε να την πλησιάσουν.

1669300289561

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι μια επαγγελματική φωτογράφιση έχει αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό. Στη γενική «επιστράτευση» λοιπόν που χρειάστηκε για την επικοινωνιακή καμπάνια της υπουργού, συμμετείχαν όπως φαίνεται, φωτογράφοι, φωτιστές, ενδυματολόγοι, αστυνομικοί και… σκυλιά.  Αν μη τι άλλο, πάντως, με τέτοιο crew, η φωτογράφιση πρέπει να ήταν εξαιρετική. Αναμένουμε τη δημοσιοποίησή της για να δούμε τα αποτελέσματα. 

Άλλωστε, είναι γνωστή η ρήση των ειδικών της αμερικανικής σχολής επικοινωνίας, που λένε ότι μια φωτογράφηση με μωρό ή κατοικίδιο εξασφαλίζει σίγουρη επιτυχία στο κοινό.

1669300289547 1669300289555

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…