Newsroom

Newsroom

Βενιζέλος: Πρέπει να έρθουμε κοντά στους νέους και να έρθουν και οι νέοι κοντά μας

Την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στόχο ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος γράφοντας στο προσωπικό λογαριασμό του στο twitter…

Την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στόχο ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος γράφοντας στο προσωπικό λογαριασμό του στο twitter «δεν μπορεί τα στελέχη μας να είναι συνομήλικοι ή και μεγαλύτεροι από μένα. Όταν στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου ήμουν 30 χρονών» ανέφερε ένα από τα tweet στο λογαριασμό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νεα, η δήλωση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στα στελέχη της Ιπποκράτους τα οποία τόνισαν ότι δεν πρέπει να γίνονται δηλώσεις τέτοιου τύπου και να προσπερνιούνται ολόκληρες γενιές στελεχών, αποφεύγοντας να δώσουν έκταση στη συγκεκριμένη αναφορά. Από την πλευρά τους, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου διευκρίνιζαν ότι απαντώντας σε ερώτηση για τη νεολαία και τη νέα γενιά είπε ότι θα ήταν ευτύχημα να είχε περισσότερους 30άρηδες το ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να υποδηλώνει οτιδήποτε σε σχέση με την ηλικία των άλλων στελεχών.

Το επιτελείο του προέδρου με σκοπό να κλείσει το θέμα στην Ιπποκράτους έδωσαν στη δημοσιότητα και τις ακριβείς αναφορές του Ευάγγελου Βενιζέλου:

«Δεν μπορεί να είμαστε εδώ με μια μεγάλη -μέση ηλικία, που ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μεγάλος. Δεν μπορεί τα στελέχη να είναι μεγαλύτερα από εμένα ή συνομήλικά μου και να έχουμε πρόβλημα στα νεότερα στελέχη. Όταν ξεκίνησα τη διαδρομή μου στην πολιτική, ήμουν 18 χρονών και θεωρούσα ότι είμαι μια ολοκληρωμένη πολιτική προσωπικότητα που έχω άποψη. Δεν περίμενα να μεγαλώσω να ωριμάσω. Τα παιδιά έχουν άποψη, έχουν γνώση, πρέπει να τους δώσουμε τη θέση μας. Όταν είπα ότι “ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα είναι 30 χρονών” αυτό εννοούσα.

«Δεν εννοούσα ότι θα ανακαλύψουμε έναν που είναι 30 χρονών να τον κάνουμε αρχηγό! Εννοούσα ότι πρέπει να εμπιστευτούμε τους νέους ανθρώπους. Όταν σηκώσαμε το βάρος της υπεράσπισης του Ανδρέα Παπανδρέου το βρώμικο ’89 και πήγα να σταθώ δίπλα του, ήμουν 30 χρονών. Πώς θα γίνει αυτό; Πρέπει να έρθουμε κοντά στους νέους και να έρθουν και οι νέοι κοντά μας».


Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

versailles

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

Τονίζοντας ότι «η πρόσβαση στα τρόφιμα είναι ένα δικαίωμα που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο»…

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

rafah

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, από αέρος και από το πυροβολικό, συνεχίζονται από την περασμένη νύχτα και…