Βελόπουλος: Προσπάθεια για συστράτευση του ακροδεξιού χώρου

Κάλεσμα στους οπαδούς του Μπογδάνου και της Λατινοπούλου και άπαξ φασιστο-πατριώτες έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

velopoulos

Σε συστράτευση κομμάτων και δυνάμεων καλεί ο Κυριάκος Βελόπουλος, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν έχασε καιρό και ζητάει από τα κόμματα που δεν πήραν το πράσινο φως από τον Άρειο Πάγο να συμπορευτούν μαζί του.

Το κάλεσμα αφορά κομματικούς σχηματισμούς που διαπνέονται από ακροδεξιές θέσεις, όπως τα κόμματα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε από την Πάτρα, όπου περιόδευσε, ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές κόμμα που δηλώνει τουρκικό και να αποκλείονται τα πατριωτικά κόμματα.

Στην ομιλία του δεν έλειψαν και οι αρνητικές αναφορές στον Κυριάκο Μητσοτάκη που όπως ανέφερε στο λόγο του είναι ο «ηθικός αυτουργός του εγκλήματος εναντίον της Δημοκρατίας».

«Διανύουμε την χειρότερη προεκλογική περίοδο για όλα τα κόμματα, γιατί, πέρα από το κλίμα τοξικότητας, φοβούμαι ότι αυτές οι εκλογές θα είναι οι τελευταίες που κάνουμε ως δημοκρατία.

Ο Άρειος Πάγος αποκλείει κομματικούς σχηματισμούς με νόμο της ΝΔ που δεν είναι της αρεσκείας της.

Εμείς καλούμε τα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία μετά τις 21 Μαΐου να κάνουμε πανελλήνια συστράτευση των ελληνικών πατριωτικών κομμάτων, απέναντι σε ανθρώπους, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η μπίζνα, και το χειρότερο να οδηγήσουν τη χώρα σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.

Να συστρατευθούμε όλοι απέναντι στον κοινό εχθρό, γιατί είναι ένας και λέγεται Νέα Δημοκρατία, όχι ως κόμμα, αλλά, η οικογένεια Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος εναντίον της Δημοκρατίας» κατέληξε.

Πηγή: Peloponnisos Media

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…