Newsroom

Newsroom

Βελιγράδι: Δολοφόνησαν πρώην σωματοφύλακα του Αρκάν

Άγνωστοι δράστες στο Βελιγράδι άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν θανάσιμα πρώην σωματοφύλακα του δολοφονηθέντος Σέρβου παραστρατιωτικού ηγέτη Ζέλικο Ραζνάτοβιτς – «Αρκάν»,…

serbian police

Άγνωστοι δράστες στο Βελιγράδι άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν θανάσιμα πρώην σωματοφύλακα του δολοφονηθέντος Σέρβου παραστρατιωτικού ηγέτη Ζέλικο Ραζνάτοβιτς – «Αρκάν», μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ.
Ο 52χρονος βρισκόταν, το πρωί, σε καφέ του Βελιγραδίου, κοντά στο γήπεδο της Παρτιζάν, όταν οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του από όχημα.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη στρατιωτική ιατρική ακαδημία του Βελιγραδίου (VMA), όπου υπέκυψε στα τραύματά του.
Στη στρατιωτική ιατρική ακαδημία μεταφέρθηκε ένα ακόμη άτομο ηλικίας 62 ετών, το οποίο τραυματίστηκε στην κνήμη από σφαίρα και στο κέντρο επειγόντων περιστατικών ένας ακόμη τραυματίας.
Το θύμα τραυματίστηκε στο λαιμό και είχε τις αισθήσεις του, όταν έφθασε το ασθενοφόρο, αλλά στο δρόμο προς τη στρατιωτική ιατρική ακαδημία τις έχασε  και μεταφέρθηκε στο τμήμα ανάνηψης, δήλωσε η εκπρόσωπος της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας, Νάντα Ματσούρα.
Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η αστυνομία έχει αποκλείσει τμήματα του Βελιγραδίου και αναζητεί τους δράστες της επίθεσης και ότι το αυτοκίνητο από το οποίο άνοιξαν πυρ εναντίον του 52χρονου βρέθηκε πυρπολημένο σε συνοικία της σερβικής πρωτεύουσας.
Από τη σερβική αστυνομία δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για το περιστατικό.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ το θύμα ήταν πρώην σωματοφύλακας του Αρκάν και στενός φίλος του Λούκα Μπόγιοβιτς, ενός από τους αρχηγού της «Μαφίας του Ζέμουν», ο οποίος συνελήφθη στην Ισπανία το 2012 και αναμένεται η έκδοσή του στις σερβικές αρχές.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…