Βασιλιάς Κάρολος: Ο ίδιος δεν πήρε θέση για τα Γλυπτά… μήπως πήρε η γραβάτα του;

Για «σκληρό άδειασμα Σούνακ» κάνουν λόγο τα ελληνικά ΜΜΕ.

387414030 1551338475627984 179627623235086558 n

Τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα φέρεται να «άδειασε» ο βασιλιάς Κάρολος, καθώς φρόντισε να συναντηθεί μαζί του φορώντας μια γραβάτα με μικρές ελληνικές σημαίες.

Συγκεκριμένα, ο Κάρολος ο οποίος βρίσκεται στο Ντουμπάι για την Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για το Κλίμα κατά τη διάρκεια της COP28, είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Ρίσι Σούνακ. Και μπορεί να μην έκανε κανένας ξεκάθαρη δήλωση αλλά η φερόμενη «κίνηση-ματ» του Καρόλου με αυτή του την ενδυματολογική επιλογή, έλαβε χώρα μόλις ένα 24ωρο μετά την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού να ακυρώσει το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπορεί λοιπόν ο Κάρολος να μην πήρε θέση ενώπιον του Σούνακ για το ζήτημα επιστροφής των Γλυπτών στην Ελλάδα, η γραβάτα του όμως ήταν μια εικόνα-χίλιες λέξεις, καθώς μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Ή τουλάχιστον, αυτό είναι το μήνυμα σύμφωνα με πολλά ελληνικά ΜΜΕ.

Και κανείς δε θα διαφωνήσει πως έτσι μπορεί να είναι. Απλώς βρήκαμε διασκεδαστικούς τους πηχιαίους τίτλους που το κατέστησαν «βέβαιο».

Ενδεικτικό παράδειγμα αυτής της βεβαιότητας, ήταν και ο τρόπος που το παρουσίασαν τα κανάλια.

Μιλώντας σε podcast που έκανε το Political Currency, δεσμεύτηκε να συνεχίσει να εργάζεται για μια συμφωνία ανταλλαγής που θα επιτρέψει την έκθεση των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα “ανεξάρτητα από το αν ο Ρίσι Σουνάκ συναντήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό ή όχι”.

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…