Βαρύς ο…πέλεκυς για ΠΑΟΚ

Πολύ βαριά θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ τα επεισόδια που έγιναν στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η επιτροπή…

Πολύ βαριά θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ τα επεισόδια που έγιναν στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ, ενώ αποφάσισε η ποινή του “δικεφάλου” για αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών να ισχύσει στα πλέι-οφ. Ετσι, ο “δικέφαλος του βορρά” θα δώσει τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του για τα πλέι-οφ χωρίς κόσμο (με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο), ενώ θα του αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί. Παράλληλα, “καμπάνες” αναμένονται και για τα πρόσφατα επεισόδια στη Λεωφόρο πριν το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Μετά από αυτή την εξέλιξη η βαθμολογία στα πλέι-οφ διαμορφώνεται ως εξής:

Παναθηναϊκός 4
Αστέρας Τρίπολης 4
Ατρόμητος 3
ΠΑΟΚ 1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014».

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη γυναικοκτονία: «Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα»

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη γυναικοκτονία: «Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα»

Στην ερώτηση επισημαίνονται «οι ευθύνες της κυβέρνησης και των κρατικών αρχών για ένα έγκλημα που…