Newsroom

Newsroom

Τζούλια Νόβα: Απάντησε στους εμπαθείς με… μάθημα Δημοκρατίας

Υπήρξαν χρήστες που της ευχήθηκαν να «χάσει» το μωρό που κυοφορεί επειδή δεν τους άρεσε η μπλούζα της

Screenshot 2021 09 08 141340

Με μια προσθήκη στην αρχική της ανάρτηση η παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα επιχείρησε να κατεβάσει τους τόνους που είχε προκαλέσει μια μερίδα χρηστών που ενοχλήθηκαν από το σφυροδρέπανο που κοσμούσε τη μπλούζα της, στην επίμαχη ανάρτηση για την ΕΣΣΔ.

Η κ. Νόβα, η οποία δέχτηκε «βροχή» αρνητικών και θετικών σχολίων, έσπευσε μια μέρα αργότερα, να τονίσει το δικαίωμά της να λέει ελεύθερα τη γνώμη της, χωρίς να πρέπει να υποστεί τις ανελέητες χυδαίες επιθέσεις των χρηστών, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι κάποιοι έφτασαν στο σημείο να της ευχηθούν να «χάσει» το έμβρυο που κυοφορεί.

Στην ανάρτησή της η κ. Νόβα υπεραμύνεται του δικαιώματός της να εκφράζει ελεύθερα την άποψή της για ζητήματα όπως η Σοβιετική Ένωση και η εμπειρία των ανθρώπων που έζησαν σε σοβιετικές δημοκρατίες, αλλά και κάλεσε τους χρήστες να σταματήσουν να βγάζουν «τέτοια κακία με το παραμικρό και να προσπαθείτε δικτατορικά να επιβάλετε στον κόσμο να μην εκφράζεται ελεύθερα, εξάλλου αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία; Να εκφραζόμαστε ελεύθερα ή και αυτό λάθος μου το έχουν μάθει;»

Ολόκληρη η προσθήκη της Τζούλιας Νόβα στη χθεσινή της ανάρτηση έχει ως εξής:

Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να είναι μια γροθιά. Με θλίβει παρά πολύ που ανεβάζοντας μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα που απλά μου θύμισε κάτι απο την παιδική μου ηλικία που δεν είχα άσχημες αναμνήσεις αλλά όμορφες, κατάφερε να προκαλέσει τέτοια κακία στον κόσμο και τόσο άσχημη αντίδραση και κάποιοι να μου ευχηθούν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ότι μοιράστηκα με σας και είπα κάτι το οποίο βιώσαμε επι Σοβιετικής Ένωσης το οποίο δεν συμβαδίζει με αυτά που γράφουν στο Ίντερνετ προφανώς δεν φταίω εγώ για αυτό. Εγώ απλά μοιράστηκα εκείνη την ώρα με εσάς τη δική μου αλήθεια και δεν νομίζω πως απαραίτητα έπρεπε να γράψω ψέματα για να μην σας προκαλέσω!

Σταματήστε επιτέλους να βγάζετε τέτοια κακία με το παραμικρό και να προσπαθείτε δικτατορικά να επιβάλετε στον κόσμο να μην εκφράζεται ελεύθερα, εξάλλου αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία; Να εκφραζόμαστε ελεύθερα ή και αυτό λάθος μου το έχουν μάθει;

Λέτε πως είσαστε Δημοκράτες αλλά μόλις κάποιος εκφράζει την άποψη του η οποία είναι αντίθετη απο την δική σας ή ανεβάσει φωτογραφία με μια μπλούζα που του θύμισε κάτι απο το την παιδική του ηλικία (χωρίς να αναφερθεί με σχόλιο σε αυτήν) να ξεκινάτε να επιτίθεστε με κακία στον ίδιο αλλά και να μαλώνετε μεταξύ σας! Δεν το καταλαβαίνετε πως είναι λάθος; Μοιράστε αγάπη επιτέλους και αφήστε την κακία! Ξέρω πως είναι πιο δύσκολο αλλά μόνο αυτό μπορεί να μας βάλει σε έναν καλύτερο δρόμο. Με μίσος δεν πήγε ποτέ τίποτα καλύτερα ! Αυτό ήθελα να πω. Καλή σας μέρα!

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…