Τζάμπα ψηφίσαμε… για τον Μητσοτάκη δεν έγιναν ποτέ οι εκλογές της Κυριακής

Για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετράει μόνο η πρώτη Κυριακή... όχι η δεύτερη

5894611

Την Κυριακή που πέρασε, σηκωθήκαμε, πήγαμε στα εκλογικά κέντρα, ψηφίσαμε και βγάλαμε τα τελικά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Είστε όμως σίγουροι ότι έγιναν όλα αυτά;;

Για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση αυτές οι εκλογές είναι σαν να μην έγιναν ποτέ. Σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο που είναι οι «εκλογές» που μετράνε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο λόγος εξαιρετικά απλός… η Νέα Δημοκρατία την Κυριακή που πέρασε υπέστη πολιτική πανωλεθρία όποτε delete στη συγκεκριμένη ημέρα και κρατάμε μόνο την προηγούμενη του πρώτου γύρου, που τα πήγαμε καλά.

Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην εισήγησή του σημείωσε αναλυτικά:

«Το βασικό πολιτικό συμπέρασμα πάντως προέκυψε από την πρώτη Κυριακή εκεί όπου οι συνδυασμοί και τα κόμματα που τους στήριξαν αναμετρήθηκαν αυτοτελώς και νομίζω ότι είναι απολύτως σαφές ότι οι ψηφοφόροι επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση και στη ΝΔ».

Κατά τ΄άλλα ο Κ. Μητσοτάκης άδειασε πανηγυρικά τους δικούς του υποψήφιους που δεν τα κατάφεραν και τον εξέθεσαν, μεταξύ αυτών προφανώς και ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Οι κάλπες έκριναν πρόσωπα, έργα, συμπεριφορές» ήταν το κεντρικό μήνυμα της εισήγησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ προσπαθώντας να αποδράσει πλήρως από το πολιτικά στίγμα των εκλογών κατέληξε λέγοντας:

«Σε κάθε περίπτωση πάντως οι εκλογές τελείωσαν, επιτρέψτε μου και μία προσωπική εκτίμηση: οι πολίτες κουράστηκαν από τις απανωτές εκλογικές διαδικασίες αλλά αυτό που δεν σταματά είναι η ανάγκη να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα.

Μην ξεχνάτε ότι η κυβερνητική αποτελεσματικότητα κρίνεται συνολικά στο τέλος της τετραετούς θητείας όχι μόνο στην αρχή της», είπε και υπογράμμισε:

«Δεν σκεφτόμαστε λοιπόν τώρα ούτε τις κάλπες που πέρασαν ούτε τις ευρωεκλογές που έρχονται παρά μόνο τη δουλειά την οποία έχουμε μπροστά μας».

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.