Newsroom

Newsroom

Τυφώνας-μαμούθ πάνω από το Χονγκ Κονγκ

Ακόμα και την χρηματιστηριακή αγορά έχει επηρεάσει η έλευση του τυφώνα Καλμαετζί πάνω από το Χονγκ Κονγκ. Καθώς ο τυφώνας…

hong kong kalmaetzi

Ακόμα και την χρηματιστηριακή αγορά έχει επηρεάσει η έλευση του τυφώνα Καλμαετζί πάνω από το Χονγκ Κονγκ. Καθώς ο τυφώνας κατευθύνεται προς τα νότια της πόλης, ισχυροί άνεμοι και δυνατή βροχόπτωση πλήττουν όλη την περιοχή και εμποδίζουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων, των αγορών αλλά και το Χρηματιστήριο.
Σχολεία, επιχειρήσεις και ορισμένες κρατικές υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστά, ενώ χιλιάδες επιβάτες υπέστησαν ταλαιπωρία λόγω των καθυστερήσεων που σημειώθηκαν σε πτήσεις από και προς το Χονγκ Κονγκ.
Το επίκεντρο του τυφώνα Καλμαετζί βρισκόταν στις 8:00 (τοπική ώρα) περίπου 400 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Χονγκ Κονγκ. Ο τυφώνας αναμένεται να κινηθεί δυτικά-βορειοδυτικά με ταχύτητα 30 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για τυφώνα-μαμούθ, που αριθμεί μέχρι στιγμής 10 νεκρούς, από το πέρασμά του πάνω από τις Φιλιππίνες, ενώ το Παρατηρητήριο του Χονγκ Κονγκ τον κατέταξε, σε κλίμακα έντασης από 1 έως 10, στην 8η θέση.

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής