Τσορτέκης για τον «μισητό» ρόλο του κακοποιητή στο Maestro: «Η 1η μου αντίδραση ήταν σωματική, με τάραξε πάρα πολύ»

«Όταν πήρα τον ρόλο στη σειρά του Χριστόφορου, η πρώτη μου αντίδραση ήταν καθαρά σωματική. O Γιάννης Τσορτέκης μίλησε για το πως θα... διαχειριστεί το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα θα τον μισεί για τον ρόλο του!

Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος υποδύεται τον κακοποιητή σύζυγο στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Maestro», μίλησε για το πως θα… διαχειριστεί το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα θα τον μισεί για τον ρόλο του!

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη βία του ήρωα του ενώ τονίζει το απαραίτητα διαφορετικό μεγάλωμα που προσπαθεί να κάνει στα δυο του παιδιά.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Τσορτέκης εξομολογήθηκε πως «όταν πήρα τον ρόλο στη σειρά του Χριστόφορου, η πρώτη μου αντίδραση ήταν καθαρά σωματική. Δηλαδή με έπιασε μια ταραχή και μια αναγούλα αυτόματα. Αυτό το πράγμα με τάραξε πάρα πολύ. Πως θα το κάνω, δηλαδή έως και φοβόμουν. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να το διαχειριστώ γιατί στα λόγια όλα καλά είναι αλλά στην πράξη είναι το θέμα».

«Μπαίνω στη διαδικασία να δικαιολογώ οποιοδήποτε ήρωα υποδύομαι και το κάνω πρώτον γιατί δεν είμαι άγιος και όλα είναι από συνθήκες. Για παράδειγμα ο Χαράλαμπος στο Maestro, με μια άλλη Μαρία, μπορεί να μην ήταν αυτός. Δεν έχει σίγουρα ευθύνη εκείνη γιατί αυτή η βία είναι αδικία, δηλαδή είναι κατάφορη αδικία και δεν δικαιολογείται. Οπότε δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις πράξεις του σε καμία περίπτωση. Απλώς προσπαθώ να δω γιατί αυτός ο άνθρωπος φτάνει σε αυτό το σημείο».

«Ο έρωτας δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί, πως να το κάνουμε. Αυτά για τα οποία συζητάμε είναι ανθρώπινες ανάγκες και από κάπου εκπορεύονται. Εκεί πέρα δεν μπορεί να μπει στο καντάρι τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Μεγαλώνω ένα αγόρι και ένα κορίτσι και εννοείται πως τα μεγαλώνω διαφορετικά. Αν δεν αφουγκραστείς ποιος είναι ο ένας και ποια είναι η άλλη δεν μπορείς να εφαρμόζεις ακριβώς τα ίδια πράγματα» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσορτέκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.

Δείτε το βίντεο:

Τι να κάνουμε. Ένας διάλογος για τις ριζοσπαστικές πολιτικές του 21 ου αιώνα

Τι να κάνουμε. Ένας διάλογος για τις ριζοσπαστικές πολιτικές του 21 ου αιώνα

Τι να κάνουμε; Ένα ερώτημα που απασχολεί επαναστάτες, διανοούμενους, ακτιβιστές και γενικότερα πολιτικούς δρώντες για…

Βραζιλία: Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι από τις καταστροφικές πλημμύρες

Βραζιλία: Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι από τις καταστροφικές πλημμύρες

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών προκάλεσαν καταστροφικές πλημμύρες στη νότια Βραζιλία, όπου διασώστες έσπευσαν…

N. Ανδρουλάκης: Το δήθεν επιτελικό κράτος της ΝΔ, είναι αυτό που δεν δίστασε να καταπατήσει το κράτος δικαίου με το σκάνδαλο των υποκλοπών

N. Ανδρουλάκης: Το δήθεν επιτελικό κράτος της ΝΔ, είναι αυτό που δεν δίστασε να καταπατήσει το κράτος δικαίου με το σκάνδαλο των υποκλοπών

Την κατηγόρησε ότι «ξηλώνει» σήμερα τη σημαντικότερη μεταρρύθμιση της μεταπολίτευσης, που φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα…