Τσίπρας – Παυλόπουλος εναντίον Άγκυρας

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Αθήνα η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος νωρίτερα κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Αυστηρά μηνύματα προς την Τουρκία έστειλαν τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Σκληρή γλώσσα» χρησιμοποίησε προς την Άγκυρα ο Πάνος Καμμένος.

5ab789ad1dc524e15b8b460e

Παυλόπουλος: θα υπερασπιζόμαστε πάντα και χωρίς εκπτώσεις την ελευθερία μας

«Η Εθνεγερσία της 25ης Μαρτίου 1821 είναι μια κορυφαία στιγμή στην μακραίωνη πορεία του Έθνους των Ελλήνων. Είναι η στιγμή της γέννησης, μέσ’ από την διαχρονική εθνική μας ταυτότητα, του Νεότερου Ελληνικού Κράτους. Κατά τούτο η Εθνική μας Επέτειος δείχνει, ταυτοχρόνως, τις ρίζες του Κράτους μας αλλά και την αποστολή του στο μέλλον» τόνισε στον μήνυμά του ο Προκόπης Παυλόπουλος.

«Όπως τεκμηριώνει αμαχήτως το ιστορικό της 25ης Μαρτίου 1821, το Νεότερο Ελληνικό Κράτος γεννήθηκε μέσ’ από μια «έκρηξη» Ελευθερίας, αποδεικνύοντας, για μιαν ακόμη φορά, ότι για εμάς, τους Έλληνες, η Ελευθερία είναι αξία υπαρξιακή: Μόνον ελεύθεροι μπορούμε να ζήσουμε, να υπερασπισθούμε την αξία μας και να δημιουργήσουμε, αναπτύσσοντας ελεύθερα την προσωπικότητά μας» συμπλήρωσε ο ίδιος για να καταλήξει:

«Αυτές οι ρίζες ελευθερίας προσδιορίζουν, ως δείκτες πορείας, και την αποστολή μας στο μέλλον. Είμαστε Έθνος και Λαός της Ειρήνης, της Φιλίας και της Δημοκρατίας, που, αυτονοήτως, έχουν ως βάση τον πλήρη σεβασμό του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, στο σύνολό τους. Είμαστε όμως, κατά την Ιστορική μας Κληρονομιά, Λαός και Έθνος που θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε, δίχως ίχνος εκπτώσεων, την Ελευθερία μας, κατ’ επέκταση δε τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία της Πατρίδας μας και της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τσίπρας: Η Τουρκία οφείλει να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο

Το δικό του αυστηρό μήνυμα έστειλε από τα Ψαρά όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της εθνικής επετείου και ο Αλέξης Τσίπρας. «Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική δύναμη όχι γα να απειλήσει αλλά για να εξασφαλίσει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι πόλος -αλλά και εγγυητής- της σταθερότητας και της ασφάλειας για την περιοχή μας. Γι’ αυτό το λόγο, δεν επιτρέπει σε κανέναν να παίζει παιχνίδια που θέτουν σε κίνδυνο την ομαλότητα».

«Η Τουρκία οφείλει να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο και να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και τους κανόνες του διεθνούς δικαίου», κατέληξε με νόημα.

Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία

Ο υπουργός Άμυνας από την πλευρά του δήλωσε ότι «όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821. Πώς ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε». «Τέτοιες συμπεριφορές τη στέλνουνε πίσω από εκεί που ξεκίνησε, στα βάθη της Ανατολής» πρόσθεσε.









Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…