Newsroom

Newsroom

Τσίπρας: Το μόνο που δεν έχουν πει για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το παιδομάζωμα

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και στους συνεργάτες του ότι επιστρατεύουν ψεύδη προς διάφορες κοινωνικές ομάδες για να επενδύσουν στον φόβο…

2223231

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και στους συνεργάτες του ότι επιστρατεύουν ψεύδη προς διάφορες κοινωνικές ομάδες για να επενδύσουν στον φόβο με τον οποίο όμως “κανείς δεν πήγε μπροστά” εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Καβάλα όπου και περιοδεύει. “Τις τελευταίες μέρες ο κύριος Σαμαράς και οι συνεργάτες του, αφού είδαν κι απόειδαν ότι δεν μπορούν να πείσουν κανένα πια, με τον φόβο του Grexit, της χρεοκοπίας, του πιστωτικού γεγονότος, τώρα προσπαθούν με απίστευτα ψεύδη να ξεγελάσουν κάθε ξεχωριστή κοινωνική κατηγορία. Πηγαίνουν στους αστυνομικούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τις δουλειές σας. Πηγαίνουν στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτιάξετε γήπεδο. Πηγαίνουν στους Έλληνες κυνηγούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το κυνήγι. Πηγαίνουν στους χριστιανούς τους θρησκευόμενους και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες. Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει και τις γυναίκες. Μόνο αυτό δεν έχουν πει ακόμα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες”. 

Και πρόσθεσε: “Αυτές όμως είναι κινήσεις πανικού. Δείχνουν τον πανικό τους και γίνονται καταγέλαστοι. Υποβιβάζουν το επίπεδο της εκλογικής αντιπαράθεσης τόσο χαμηλά, με μία φαιά, μαύρη προπαγάνδα. Με τον φόβο όμως κανείς δεν πήγε μπροστά. Με τα επιχειρήματα, με τις θέσεις μας, με το πρόγραμμά μας, με την ελπίδα και την αποφασιστικότητα να χτίσουμε μία Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η αποφασιστικότητα θα είναι καθοριστική, η ελπίδα θα θριαμβεύσει στις εκλογές της 25ης Γενάρη και όχι μόνο θα δώσει τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα δώσει μία μεγάλη αυτοδυναμία στον ελληνικό λαό, στην Ελλάδα, να μπορέσει να είναι ισχυρή, να χει ψηλά το κεφάλι και ο ελληνικός λαός να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια ένα καλύτερο μέλλον”.