Newsroom

Newsroom

Τσίπρας de profundis:"Όσο είμαι πρωθυπουργός μισθοί και συντάξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν" (δείτε πρωτοσέλιδο)

Με τίτλο: “Ζητούν κατώτατη σύνταξη 320 ευρώ!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τις ασφυκτικές πιέσεις των…

tsipras 263

Με τίτλο: “Ζητούν κατώτατη σύνταξη 320 ευρώ!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για νέες περικοπές. Στο ίδιο πρωτοσέλιδο γίνεται αναφορά για οργή στο Μέγαρο Μαξίμου για τον διπλό εκβιασμό, με τον Αλέξη Τσίπρα να τονίζει: “Οσο είμαι πρωθυπουργός, μισθοί και συντάξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: “Η κυβέρνηση λέει “όχι” και ετοιμάζει τροπολογία που θα ματαιώνει τις ήδη θεσμοθετημένες μειώσεις”. Το ρεπορτάζ της Realnews αναφέρει ότι “οι θεσμοί απαιτούν: Εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και στις κύριες συντάξεις – Κατάργηση όλων των ειδικών καθεστώτων συνταξιοδότησης και αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 έτη για πλήρη σύνταξη και στα 62 για πρόωρη – Να μη δοθεί 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους και να μειωθούν οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ”.

Η Realnews φιλοξενεί ρεπορτάζ για τη συζήτηση Λαγκάρντ-Βαρουφάκη, στην οποία η διευθύντρια του ΔΝΤ είπε: “Θα ματώσετε προκειμένου να εκταμιευθούν χρήματα”.


Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…