"Τσαλακώνουν" την αισθητική του Ψυχάρη οι πληβείοι της επαρχίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσαλακώνουν την αισθητική του Ανδρέα Ψυχάρη οι άνθρωποι της επαρχίας, αφού ο γιος του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ και πρώην βουλευτής της ΝΔ δεν έκρυψε τη διαφωνία του για το νέο σποτ της Apple, που διαδραματίζεται στην ύπαιθρο.

58739e991dc524357d8b4606

Το διαφημιστικό σποτ για την προώθηση του iPhone 7 plus γυρίστηκε σε κάποιο χωριό της ελληνικής περιφέρειας, με διεθνή τεχνολογικά sites να κάνουν λόγο για μία πετυχημένη διαφημιστική καμπάνια που αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές και την αυθεντικότητα των ανθρώπων της επαρχίας. 

Ο Ανδρέας Ψυχάρης, όμως, είχε διαφορετική άποψη, γράφοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Η διαφήμιση της Apple δείχνει αυτό που είμαστε πραγματικά: μια τριτοκοσμικη χώρα». 

Ίσως ο κ. Ψυχάρης να προτιμούσε πιο αστικές προβολές για την καμπάνια προώθησης του εν λόγω προϊόντος, από ένα μάτσο πληβείους που ούτε από «αεριτζίδικες» δανειοληψίες ξέρουν, ούτε καν τι πάει να πει offshore. Οι αστικές καταβολές του άλλωστε δεν μπορούν να συμβαδίσουν με ανθρώπους της… τριτοκοσμικής επαρχίας.

 


Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…