Τζάκρη για Άδωνη: Δεν είχε τι να πει για τη φυγή της Pitsos και τις ευθύνες της ΝΔ

Σφοδρά πυρά εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του υπουργού Ανάπτυξης περί ευθύνης του ΣΥΡΙΖΑ για τη φυγή της Pitsos από την Ελλάδα.

Άδωνης Γεωργιάδης

Κατά τη διάρκεια σχετικής συζήτησης στη Βουλή, η πρώην υπουργός κατέθεσε έγγραφα που είχαν στείλει στον τότε Υπουργό Ανάπτυξης και στον τότε Υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης ΝΔ υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι επισήμαναν ότι «επί 18 μήνες η SIEMENS εμπαίζει με την PITSOS την Ελληνική Πολιτεία και ότι η πρότασή της είναι ένα προσχηματικό, αστείο και ακοστολογήτο 15σέλιδο, ένα γονατογράφημα»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή της στο documentonews.gr επισημαίνει πως ο Άδωνις Γεωργιάδης προσέφυγε σε αυτή την τακτική επειδή δεν είχε να πει τίποτα επί της ουσίας στα ντοκουμέντα φωτιά που παρουσίασε σήμερα στη Βουλή τα οποία έδειχναν τις ευθύνες της κυβέρνησης Σαμαρά και συγκεκριμένα του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για την μη τήρηση της συμφωνίας με τη Siemens.

«Ο κ. Γεωργιάδης, επέλεξε να μιλήσει απαξιωτικά για το πρόσωπό μου, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα αδιάψευστα τεκμήρια που παρουσίασα σήμερα από το βήμα της Βουλής. Αυτό είναι ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται την πολιτική ο κ. Γεωργιάδης και οι συνοδοιπόροι του. Επιθυμούν την αποσιώπηση της αλήθειας και την απαξίωση των συνομιλητών τους» υπογραμμίζει στο documentonews.gr η κα Τζάκρη και συμπληρώνει:

«Επιλέγω να μην απαντήσω στον Υπουργό σε ανάλογο ύφος. Κάτι τέτοιο θα ήταν ανάρμοστο και θα εξέτρεπε τη συζήτηση από την αληθινή της ουσία, που είναι πως η κυβέρνηση κυβερνά ανήθικα και αδιαφορώντας για το Δημόσιο Συμφέρον. Επιλέγω να αντιμετωπίσω τον κ. Γεωργιάδη άφοβα, με όπλα την αλήθεια και την ευγένεια». Αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού αυτόν, τα λόγια και τα έργα του.

Υπενθυμίζεται ότι για την απρεπή και απαξιωτική συμπεριφορά του Άδωνι Γεωργιάδη η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής με την οποία καλεί τον υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, διαφορετικά ζητάει από τον πρόεδρο της Βουλής να προκαλέσει την παραπομπή του κ. Γεωργιάδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Τα έγγραφα «φωτιά»

Νωρίτερα σήμερα στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε «πυρά» προς τον Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη συζήτηση της ερώτησης για την Pitsos. Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, κατέρριψε το αφήγημα Γεωργιάδη και της κυβέρνησης της ΝΔ ότι δήθεν για τη φυγή της Pitsos ευθύνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τα έγγραφα «φωτιά» της επιστολής σε Στουρνάρα:

 

5f9c51e3825e63054948f882
 
5f9c51fd825e630d97081a32
 

«Άρα στην ουσία διευκολύνατε την SIEMENS να εξοικονομήσει εργατικά κόστη και ταυτόχρονα από την πίσω πόρτα να αποκομίσει υπερκέρδη στο πλαίσιο των αδασμολόγητων συναλλαγών και της τελωνειακής Ένωσης Τουρκίας- Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις οποίες, την ώρα που μεγιστοποιεί τις προκλήσεις της και τις απειλές της η Τουρκία, μόλις προχθές θυμήθηκε ο κύριος Δένδιας να ψελλίσει ότι θέλει δήθεν να καταγγείλει, δηλαδή αστεία πράγματα για εσωτερική κατανάλωση σημείωσε.

«Πραγματικά θα εγγραφείτε στην ιστορία ως χορηγός της τουρκικής οικονομίας και ως παράγοντας εντατικοποίησης του ρυθμού αποβιομηχάνισης της χώρας μας. Είμαι σίγουρη ότι φταίει ο δήμαρχος που δεν έγινε η επένδυση, όπως φταίνε και οι ασθενείς που έπαιρναν τα φάρμακα για το σκάνδαλο της Novartis. Είστε πάντα ρυθμισμένος στην ίδια λογική: να αθωώνεται τους κλέφτες και να ραπίζετε τους νοικοκύρηδες» σημείωσε ακόμη η Θεοδώρα Τζάκρη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η αλήθεια είναι ότι η τακτική του Άδωνι Γεωργιάδη είναι κάτι την οποία μάλλον έχουν σπουδάσει στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όταν δεν έχουν τι να απαντήσουν απέναντι σε ντοκουμέντα που τους χαλά το αφήγημα απέναντι στους οπαδούς είτε καταφεύγουν σε ύβρεις είτε επιχειρούν να σπιλώσουν και να δολοφονήσουν χαρακτήρες. Όπως έχουν κάνει επανειλημμένα και με το Documento και τις αποκαλύψεις που έχει κάνει.

Πατρών-Τριπόλεως: Μαθητές και καθηγητές διασχίζουν πεζοί το δρόμο που «βούλιαξε» από καθίζηση

partis

Πατρών-Τριπόλεως: Μαθητές και καθηγητές διασχίζουν πεζοί το δρόμο που «βούλιαξε» από καθίζηση

Η Εθνική Οδός Πατρών – Τριπόλεως παραμένει κλειστή επ’ αόριστον στο ύψος της Δίβρης λόγω…

Υπόθεση κατασκοπείας: Στις φυλακές Κορίνθου ο σμήναρχος – Με σκυμμένο το κεφάλι δήλωσε ένοχος

6846425

Υπόθεση κατασκοπείας: Στις φυλακές Κορίνθου ο σμήναρχος – Με σκυμμένο το κεφάλι δήλωσε ένοχος

Μοναχικός «λύκος» ο σμήναρχος. Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων

Πολιτική κρίση στην Αλβανία: Διαδηλωτές περικύκλωσαν το πρωθυπουργικό μέγαρο και απαιτούν την παραίτηση της κυβέρνησης Ράμα

albania

Πολιτική κρίση στην Αλβανία: Διαδηλωτές περικύκλωσαν το πρωθυπουργικό μέγαρο και απαιτούν την παραίτηση της κυβέρνησης Ράμα

Στην κεντρική πλατεία των Τιράνων είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες άνθρωποι, κρατώντας σημαίες και πλακάτ και φωνάζοντας…

Οι Προτάσεις μας

Βρετανία και ΟΗΕ αντιδρούν κατά του Ισραήλ: «Όχι» στην επέκταση του ελέγχου στη Δυτική Όχθη

AP25159611398970

Βρετανία και ΟΗΕ αντιδρούν κατά του Ισραήλ: «Όχι» στην επέκταση του ελέγχου στη Δυτική Όχθη

Τα νέα ισραηλινά μέτρα κινδυνεύουν να επιταχύνουν την προσάρτηση του κατεχόμενου εδάφους και να διευκολύνουν…

Καλλιθέα: Αχτίδα αισιοδοξίας για το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι – Τι έδειξε η αξονική

6844551 1024x683 1

Καλλιθέα: Αχτίδα αισιοδοξίας για το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι – Τι έδειξε η αξονική

Δεν εντοπίστηκε οίδημα στον εγκέφαλο του παιδιού - Δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο

ΑΠΘ: «Καμία φθορά δημόσιας περιουσίας, καμία εκδήλωση βίας» – Η ανακοίνωση της Πρυτανείας

ΑΠΘ

ΑΠΘ: «Καμία φθορά δημόσιας περιουσίας, καμία εκδήλωση βίας» – Η ανακοίνωση της Πρυτανείας

«Οποιαδήποτε επεισόδια και παραβατική κοινωνική συμπεριφορά συνέβη εκτός του πανεπιστημιακού campus»

Σχετικά με ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραλήρημα από τον Αχ. Μπέο: «Ο Μητσοτάκης θα κυβερνά όσα χρόνια θέλει» – Επαίσχυντοι χαρακτηρισμοί κατά της Αριστεράς

6135092

Παραλήρημα από τον Αχ. Μπέο: «Ο Μητσοτάκης θα κυβερνά όσα χρόνια θέλει» – Επαίσχυντοι χαρακτηρισμοί κατά της Αριστεράς

Διάγγελμα με επίθεση στην αντιπολίτευση και υπεράσπιση του Λιμενικού για την τραγωδία στην Χίο

ΠΑΣΚΕ: Απειλεί με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ μετά τις καταγγελίες για Παναγόπουλο – «Άνευ προηγουμένου λιντσάρισμα»

πασκε

ΠΑΣΚΕ: Απειλεί με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ μετά τις καταγγελίες για Παναγόπουλο – «Άνευ προηγουμένου λιντσάρισμα»

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΚΕ αποδίδει την υπόθεση σε «τέχνημα» παραθεσμικών παραγόντων που συνεργάστηκαν με…