Τσακαλώτος: Δεν υπάρχει συμφωνία με τους θεσμούς στο θέμα των πλειστηριασμών

"Στα κριτήρια, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Είτε στα οικονομικά, είτε στην αξία του σπιτιού. Εκεί ακόμη υπάρχει διαφορά" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης την Παρασκευή με τους εκπροσώπους των θεσμών αναφέρωντας επί της ουσίας ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών στο θέμα των πλειστηριασμών.

2392544

“Στα κριτήρια, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Είτε στα οικονομικά, είτε στην αξία του σπιτιού. Εκεί ακόμη υπάρχει διαφορά” δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης την Παρασκευή με τους εκπροσώπους των θεσμών αναφέρωντας επί της ουσίας ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών στο θέμα των πλειστηριασμών.

Σε σχέση τις αλλαγές που ζητούν οι θεσμοί όσον αφορά τα όρια προστασίας από τους πλειστηριασμούς ακινήτων τόνισε ότι “το μεγαλύτερο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις είναι το ζήτημα του νόμου Κατσέλη”.

Από την άλλη πλευρά ο υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι ότι υπάρχει πρόοδος σε κάποια θέματα, όπως το να είναι πιο μεγάλο το κόστος αν μπεις στη ρύθμιση χωρίς να το δικαιούσαι, αν και ανέφερε ότι τα «κόκκινα» δάνεια είναι στο δεύτερο πακέτο μεταρρυθμίσεων.

Τέλος ο υπουργός, δήλωσε ευχαριστημένος με την οργανωτική δομή και την λειτουργία των τεχνικών κλιμακίων. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά «Όλοι διαπιστώσαμε ότι δουλεύει πολύ καλύτερα το σύστημα».

(φωτο αρχειο eurokinissi)

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

peiraias epithesi

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μπροστά στην επίθεση βρισκόταν και ο φίλος της…

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Αυγενάκης

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση του υπάλληλου του αεροδρομίου ,μετά το επεισόδιο με τον Λευτέρη…