Τρομερό εξώφυλλο του New Yorker για τον Τραμπ (ΕΙΚΟΝΑ)

Ηχηρό μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ για τις αποφάσεις που έλαβε μόλις κατά τις πρώτες εβδομάδες που βρίσκεται στην αμερικανική προεδρία στέλνει με εξώφυλλό του το περιοδικό New Yorker.

58909af51dc5248d4a8b46f7

Όπως θα δείτε, στο εξώφυλλο απεικονίζεται η δάδα του αγάλματος της Ελευθερίας να έχει μόλις σβήσει και μια λεπτή στήλη καπνού να αναδύεται πλέον στην θέση της φλόγας της ελευθερίας.

Όπως τονίζει ο ίδιος ο New Yorker στο editorial του «κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, το πρωτοσέλιδο των τευχών στις 13 και 20 Φεβρουαρίου, που είναι επετειακά τεύχη μιας και κλείνουμε 92 χρόνια, θα είχαν μια έκδοση της κλασσικής εικόνας της Rea Irvin με τον δανδή με το μονόκλ Eustace Tilley.

Φέτος ως απάντηση στις αρχικές εβδομάδες της διακυβέρνησης Τραμπ και ειδικά το διάταγμα για την μετανάστευση, παρουσιάζουμε την σκοτεινή εντυπωσιακή εικόνα του John W. Tomac με τον τίτλο “Το σβήσιμο της Ελευθερίας”. Συνηθιζόταν το άγαλμα της Ελευθερίας και ο λαμπρή δάδα της να είναι ένα θέαμα καλωσορίσματος για τους μετανάστες. Την ίδια στιγμή ήταν το σύμβολο των αξιών της Αμερικής», δήλωσε ο Tomac.

«Τώρα φαίνεται πως σβήνουμε το φως» πρόσθεσε με νόημα.


Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο