Τροχαίο στη Μονεμβασιά: Ο δράστης πήγε να κλειδώσει τον Κούγια στο κρατητήριο

Πώς περιγράφει ο ποινικολόγος το τετ α τετ που είχε με τον δράστη του φρικτού τροχαίου

5250413

Να κλειδώσει τον Αλέξη Κούγια στο κρατητήριο επιχείρησε ο δράστης του σοκαριστικού τροχαίου στη Μονεμβασιά, όπως καταγγέλλει ο ποινικολόγος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας περιέγραψε το τηλεφώνημα του δράστη: “Κατά τις 4 το μεσημέρι δέχτηκα ένα τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα Σκάλας Λακωνίας. Ένας άγνωστος σε μένα κύριος μου τηλεφώνησε, μου είπε ότι λέγεται Περικλής και μου ανέφερε ότι κατηγορείται για το έγκλημα που συνέβη χθες. Ο ίδιος με πήρε. Φαινόταν περίεργη η συμπεριφορά του”.

Από το αστυνομικό τμήμα του ζήτησαν να μεταβεί το συντομότερο δυνατό, και ο κ. Κούγιας έφτασε εκεί στις 11 το βράδυ. “Ζήτησα να τον συναντήσω. Μου είπαν ότι θα είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί του. Μπήκα μέσα στο κρατητήριο, ήταν ένας προθάλαμος μικρός. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου. Ήταν ένα κελί μέσα. Άνοιξε ο αστυνομικός το κελί. Όταν εμφανίστηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος είναι μιας επιθετικής εμφανίσεως άνθρωπος, ένα ψηλό παιδί πολύ καλοβαλμένο, ήταν σε μά κατάσταση τρομερή, πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να τον χτύπησαν οι αστυνομικοί. Ήταν ήδη κλειδωμένη η πόρτα και πήγε να με βάλει μέσα, στο περαιτέρω κελί. Εγώ φώναξα τους αστυνομικούς, αυτός προσπάθησε να βγει έξω, τον κράτησαν. Εκείνη την ώρα έλεγε μόνο μια φράση συνέχεια, ‘τώρα είναι η ώρα μηδέν’“, αφηγήθηκε.

Ο ίδιος εκτίμησε πως “μακάρι ο άνθρωπος να είναι καλά, γιατί νομίζω το άλλο είναι χειρότερο, θα περάσει όλη του τη ζωη στο ψυχιατρείο. Δεν είναι καλά. Αν είναι καλά ας λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη γιατί χάθηκαν δύο άνθρωποι χωρίς κανένα λόγο”.

 

 

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο