Newsroom

Newsroom

«Τρέμει» η ΕΡΤ με τη χαμηλή τηλεθέαση της Όλγας

Οι χαμηλές πτήσεις για την εκπομπή της Όλγας Τρέμη συνεχίζονται κι επιδεινώνονται..

2365105

Δε φαίνεται να αλλάζει το κλίμα για την παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη καθώς οι εκπομπές της πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο.

Αναφορικά με την τηλεθέαση, η εκπομπή δεν εξελίσσεται στο «Δέκα το καλό», όπως θα ήθελαν να πιστεύουν στη διοίκηση της ΕΡΤ με αποκορύφωμα το 0,8% που κατέγραψε με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονος προβληματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αγία Παρασκευή εξετάζονται αλλαγές, όπως πιθανή μετακίνηση της εκπομπής σε άλλη ώρα, ενώ δεν φαντάζει απίθανο το να γίνει εισήγηση για πρόωρο κόψιμο της εκπομπής. 

Υπενθυμίζεται ότι από την πρεμιέρα της εκπομπής τα νούμερα είναι απογοητευτικά. Η τηλεθέαση της περίφημης εκπομπής με πρώτο καλεσμένο της, τον Γιάννη Στουρνάρα, κινήθηκε γύρω στο 2%, ενώ στα τέταρτα έκανε από 1,1% έως και 3,7%.

Τηλεθέαση που σημαίνει ότι οι μόνοι που άντεξαν να δουν την εκπομπή, είναι κάποιοι από το υπουργικό συμβούλιο, λίγοι συγγενείς της παρουσιάστριας και λογικά κάποιοι κοινοί φίλοι του μεγαλοτραπεζίτη και του Μητσοτάκη.

Παράλληλα, η πίεση που δημιουργείται είναι μεγάλη καθώς το συνολικό κόστος για την εκπομπή αγγίζει ξεπερνά τις 810 χιλιάδες ευρώ.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…