Newsroom

Newsroom

Σάρωσε η Τρέμη με καλεσμένο τον Στουρνάρα – Έφτασε μέχρι και 2% τηλεθέαση

Δεν πείθουν ούτε τους δικούς τους πλέον...

tremi 0

Ανεπανάληπτη «επιτυχία» για την πρεμιέρα της εκπομπής της Όλγας Τρέμη με καλεσμένο τον Γιάννη Στουρνάρα.

Οι δύο ογκόλιθοι της μνημονιακής εποχής, γύρισαν φουλ ανανεωμένοι, με νέες «αποστολές» και εκτόξευσαν την τηλεθέαση της «καινούριας» ΕΡΤ.

Δυστυχώς για κάποιους, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει…

Η τηλεθέαση της περίφημης εκπομπής με πρώτο καλεσμένο της, τον Γιάννη Στουρνάρα, κινήθηκε γύρω στο 2%, ενώ στα τέταρτα έκανε από 1,1% έως και 3,7%.

Τηλεθέαση που σημαίνει ότι οι μόνοι που άντεξαν να δουν την εκπομπή, είναι κάποιοι από το υπουργικό συμβούλιο, λίγοι συγγενείς της παρουσιάστριας και λογικά κάποιοι κοινοί φίλοι του μεγαλοτραπεζίτη και του Μητσοτάκη.

Στο τηλεοπτικό προπαγανδιστικό άντρο που προσπάθησε να στήσει η ΝΔ στη νέα ΕΡΤ  και το οποίο εξελίχθηκε σε άλλο ένα επικοινωνιακό φιάσκο, αξίζει να προσθέσουμε και το κόστος της εκπομπής.

Η παραγωγή θα πάρει 97.128 ευρώ για τις πρώτες 19, φετινές, εκπομπές. Ενώ και η ΕΡΤ θα χρειαστεί ως κόστος άλλα 9.414 ευρώ. Για το 2020 και επιπλέον 176 εκπομπές, η παραγωγή θα πληρωθεί 617.000 ευρώ. Ενώ και η ΕΡΤ θα συνεισφέρει επιπλέον 87.200 ευρώ.

Όλα αυτά χωρίς τις εργοδοτικές εισφορές εννοείται και χωρίς να υπολογίσουμε το ΦΠΑ.

Όσο για τα σκηνικά της εκπομπής, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στη Διαύγεια, θα κοστίσουν πάνω από 32 χιλιάδες ευρώ.

Δηλαδή, συνολικά, η εκπομπή που θα παρουσιάζουν στην ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σαιζόν θα μας κοστίσει -για από την τσέπη μας θα τα πληρώσουμε- περισσότερα από 810 χιλιάδες ευρώ.

Α και να μην ξεχάσουμε…την κύριά Τρέμη στη χθεσινή εκπομπή έντυσε η εταιρεία Z%$%$ & Δ@#@ Α.Ε, που ανήκει στην σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…