Newsroom

Newsroom

Τρεις οι δικογραφίες σε βάρος του Ολυμπιακού που απειλείται με αφαίρεση βαθμών

Επιβαρυντική για τον Ολυμπιακό είναι η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» η Αστυνομία έχει σχηματίσει τρεις διαφορετικές δικογραφίες, με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει όχι μόνο με τιμωρία έδρας έως τεσσάρων αγωνιστικών και βαρύ πρόστιμο αλλά και με αφαίρεση τριών βαθμών.

5a797d5c1dc5246a568b4681

Η πρώτη δικογραφία αφορά την επίθεση στο πούλμαν της ΑΕΚ πριν από τον αγώνα, στο ύψος της γέφυρας του Metropolitan, η δεύτερη την επίθεση με μολότοφ κατά των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο και η τρίτη αφορά τα επεισόδια αμέσως μετά τη λήξη, με την έκθεση της Αστυνομίας να τα χαρακτηρίζει «από τα πιο σοβαρά που έχουν συμβεί ποτέ εντός αγωνιστικού χώρου» ενώ κάνει λόγο και σε τραυματισμό αστυνομικού.

Στον Ολυμπιακό πάντως αισιοδοξούν πως θα επιβληθεί τιμωρία έδρας για 1-2 αγωνιστικές και πρόστιμο, όχι δηλαδή αφαίρεση βαθμών, τονίζοντας πως ό,τι συνέβη έγινε μετά την αποχώρηση των αποστολών και των διαιτητών από τον αγωνιστικό χώρο και δίχως να κινδυνέψει κανείς.