Newsroom

Newsroom

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον δικαστικό αγώνα της Britney Spears (video)

Tο Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για την δικαστική υπόθεση της Britney Spears που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου.   

Britney

Μία ημέρα αργότερα, στις 29 του μηνός, θα ξεκινήσει η πιο κρίσιμη ενδεχομένως ακροαματική διαδικασία για την τραγουδίστρια, στην δίκη εναντίον του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, που διαχειρίζεται την περιουσία της.

Η σταρ της ποπ επιδιώκει εδώ και χρόνια να απελευθερωθεί από την υποχρεωτική οικονομική κηδεμονία και τον έλεγχο στην προσωπική της ζωή. «Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω», ακούγεται η φωνή της τραγουδίστριας, από μία ηχογραφημένη κατάθεση της στο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Με τίτλο “Britney vs Spears”, το φιλμ εστιάζει στην διαμάχη με τον πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί, μεταξύ άλλων για κατάχρηση, θέτοντας ερωτήματα για την υποτιθέμενη αναγκαιότητα αυτού του εξαιρετικά σπάνιου νομικού διακανονισμού. 

ο ντοκιμαντέρ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και ένα χρόνο και πρόκειται να εστιάσει στην πολυετή κηδεμονία πατέρα της και παρόλο που δεν ξεκαθαρίζει αν θα περιλαμβάνει δηλώσεις από κάποια πρόσωπα και από ποιους, κατά τη διάρκεια του τρέιλερ ακούγονται φωνές διαφόρων ανθρώπων από τη ζωή της.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικούς μήνες, το ντοκιμαντέρ ”Framing Britney Spears’‘ σήκωσε μια θύελλα αντιδράσεων ενάντια στον πατέρα της Spears με διάσημους και μη να εκφράζουν δημόσια τη στήριξή τους προς την τραγουδίστρια.

 

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…