Newsroom

Newsroom

Τραυματίες δύο πυροσβέστες στην Πάτρα – Κάηκε πυροσβεστικό όχημα (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στους οικισμούς Άνω Συχαινά και Βούντενη των Πατρών. Η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά στην πόλη αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η επιχείρηση κατάσβεσης "βαίνει καλώς". 

fotia 33

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στους οικισμούς Άνω Συχαινά και Βούντενη των Πατρών. Η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά στην πόλη αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η επιχείρηση κατάσβεσης “βαίνει καλώς”. 

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν εξαπλώσει το μέτωπο της φωτιάς που μαίνεται από νωρίς το μεσημέρι καίγοντας αγροτοδασική έκταση κι απειλεί, στην περίμετρό της, κατοικημένες περιοχές. Στην περιοχή επιχειρούν 20 οχήματα με 40 πυροσβέστες, 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 3 οχήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κι ένα ελικόπτερο.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής βρέθηκε εγκλωβισμένο ανάμεσα στις φλόγες και στο επεισόδιο τραυματίστηκαν ελαφρά δύο πυροσβέστες, ενώ το όχημα κατακάηκε.

 

 

Οι τραυματίες πυροσβέστες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, από εκεί στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και τελικά διακομίστηκαν στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών.

Πυρκαγιά και στη Φωκίδα

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος Φωκίδας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι, χωρίς πάντως να απειλείται κάποια κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ ρίψεις από αέρος πραγματοποιούν τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενισχύοντας τις επίγειες δυνάμεις. 

ΦΩΤΟ: eurokinissi

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…