Newsroom

Newsroom

Τραμπ-αλίζει με το μισογυνισμό:"Μπορούσες να δεις πως έβγαινε αίμα από τα μάτια της"

Άλλαξε γραμμή πλεύσης ο Ντόναλντ Τραμπ για τις γυναίκες σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από…

trump

Άλλαξε γραμμή πλεύσης ο Ντόναλντ Τραμπ για τις γυναίκες σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τα σχόλια που έκανε στο πρώτο ντιμπέιτ των υποψήφιων για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν έφτασε μέχρι το σημείο να ζητήσει συγγνώμη.

«Οι γυναίκες κάνουν καταπληκτική δουλειά. Στις επιχειρήσεις μου αμοίβονται με πολύ καλά χρήματα. Βγάζουν χρήματα για μένα, βγάζουν χρήματα για τις ίδιες, έχουν μοναδικά προσόντα σε πολλές περιπτώσεις», ανάφερε ο πολυεκατομμυριούχος σε εκπομπή του ABC.

Ο κ. Τραμπ χαρακτήρισε μη επαγγελματία τη δημοσιογράφο Μέγκιν Κέλι του Fox News, η οποία τον «στρίμωξε» με τις ερωτήσεις που του έκανε στο ντιμπέιτ: «Μπορούσες να δεις πως έβγαινε αίμα από τα μάτια της. Έβγαινε αίμα από οποιοδήποτε άλλο σημείο της».

Τα σχόλια αυτά, πάντως, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, ενώ ακόμα και οργάνωση που πρόσκειται στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα ακύρωσε τη συμμετοχή του σε φόρουμ.

Ο κ. Τραμπ, πάντως, προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων σε μια κούρσα ιδιαίτερα σκληρή, δεδομένου ότι υπάρχουν 16 υποψήφιοι.

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV