Τραγωδία στο Ελληνικό: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες (βίντεο+φώτος)

Λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού, όπου σκοτώθηκε ένας 13χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά η…

louna

Λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού, όπου σκοτώθηκε ένας 13χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά η εννιάχρονη αδερφή του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ έκαναν λόγο για καθυστερημένη άφιξη του ασθενοφόρου.

Τα αδέλφια βρίσκονταν μέσα σε έναν φουσκωτό με ήλιο κύλινδρο, ο οποίος ήταν τοποθετημένος μέσα σε μια φουσκωτή πισίνα. Κάποια στιγμή, λόγω των δυνατών ανέμων που φυσούσαν στην περιοχή, ο αέρας σήκωσε τον φουσκωτό κύλινδρο, ο οποίος χτύπησε σε σιδεριές και προσγειώθηκε στο έδαφος σε απόσταση 30 μέτρων, περίπου, από τη φουσκωτή πισίνα.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” προσπάθησαν επί 40 λεπτά να επαναφέρουν τον 13χρονο στη ζωή, χωρίς όμως επιτυχία. Η εννιάχρονη φέρει θλάση στον πνεύμονα και νοσηλεύεται στην εντατική του ίδιου νοσοκομείου, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της, ενώ επικοινωνεί και με το περιβάλλον.

Έχουν συλληφθεί ήδη τρία άτομα, ο ιταλός ιδιοκτήτης του «μοιραίου» παιχνιδιού κι ακόμα δύο άτομα. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες. Ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στα Γιάννενα την ώρα του δυστυχήματος και είναι ήδη καθ’ οδόν για την Αθήνα.



Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους