Newsroom

Newsroom

Τραγωδία 50χρονης: Τα σκυλιά τρόμαξαν από τον θόρυβο του αλυσοπρίονου, λέει ο 37χρονος ιδιοκτήτης

Ο 37χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στη φυλακή.

thessaloniki epithesi skylia

Στο θόρυβο που προκάλεσε το αλυσοπρίονο κατά την εκτέλεση εργασιών κοπής δένδρων στην αυλή τής 50χρονης φέρεται να απέδωσε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων την επίθεση των ζώων στην άτυχη γυναίκα.

Ο 37χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε «συντετριμμένος και συγκλονισμένος» από τον θάνατο της 50χρονης και αρνήθηκε στο απολογητικό υπόμνημά του την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

«Είμαι συντετριμμένος και συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο της Ελισάβετ, κλαίω διαρκώς και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ουδέποτε προέβλεψα ότι θα διαφύγουν τα σκυλιά από την περίφραξη, ούτε μπορούσα να το προβλέψω, ουδέποτε προέβλεψα ότι τα σκυλιά θα επιτεθούν σε άνθρωπο, ούτε μπορούσα να το προβλέψω και φυσικά ουδέποτε αποδέχτηκα ή επιδοκίμασα τον τραυματισμό ή τον θάνατο κάποιον ανθρώπου από τα σκυλιά. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα, ούτε αποδέχτηκα τον θάνατο της Ελισάβετ, η οποία μάλιστα σε κάποια στιγμή μας έφερε ως δώρο στο σπίτι για τη μητέρα μου ένα φουρνάκι», σημείωσε μεταξύ άλλων ο 37χρονος.

Ο 37χρονος υποστήριξε ότι «τα σκυλιά ήταν φιλικά και χαρούμενα και τα είχα εκπαιδεύσει να υπακούουν, παρά το γεγονός ότι τα είχα υιοθετήσει από το δρόμο. Είναι αυτονόητο ότι ως φύλακες, όταν πλησίαζε όποιος την περίφραξη, άρχιζαν να γαβγίζουν, όπως κάνουν όλα τα σκυλιά, όταν πλησιάζει κάποιος στην αυλή τους».

Όπως υποστήριξε, το μεσημέρι της Κυριακής εκτελούνταν κοπτικές εργασίες δέντρων στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης με αλυσοπρίονο, το οποίο, όπως είπε, «παρήγαγε διαπεραστικούς και εκκωφαντικούς θορύβους», ενώ συμπλήρωσε πως το σπίτι του θύματος βρίσκεται στα 100 μέτρα από το δικό του.

Ακόμη, τόνισε ότι «τα σκυλιά ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο και ότι απειλούνται από τον θόρυβο και προσπάθησαν να φύγουν. Έτσι διέρρηξαν το πλέγμα. Δεν μπορούσα να προβλέψω ότι θα το σπάσουν ούτε να αποτρέψω τη διαφυγή τους».

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

versailles

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

Τονίζοντας ότι «η πρόσβαση στα τρόφιμα είναι ένα δικαίωμα που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο»…

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

rafah

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, από αέρος και από το πυροβολικό, συνεχίζονται από την περασμένη νύχτα και…