Τραγικό τέλος για τον 13χρονο Δημήτρη – Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός

Τραγική κατάληξη είχε και η αναζήτηση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου ο οποίος ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

5b5c7c141dc524d03a8b4593

Το θρίλερ της εξαφάνισής τους έλαβε τέλος αφού τελικά ταυτοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα ως νεκρός. Την είδηση έκανε γνωστή το Χαμόγελο του Παιδιού με ανάρτησή σου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο.

Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των κοριτσιών και θα βρίσκεται κοντά τους σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.»


Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…