Τους έπιασε στον «ύπνο» ο Χαρδαλιάς στο Μουζάκι – Τι συνέβη με το 112 που έστειλε

Δεκάδες καταγγελίες έχει λάβει το Koutipandoras από κατοίκους στο Μουζάκι Καρδίτσας, ότι δεν έλαβαν το μήνυμα έκτακτης ανάγκης (112) που υπερηφανεύεται ότι  έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας,  Νίκος Χαρδαλιάς    

Με μια ανάρτηση του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατηγόρησε το Koutipandoras για διασπορά fake news, όσο αφορά την αποστολή του sms έκτακτης ανάγκης (112) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

 Ο κ. Χαρδαλιάς προφανώς δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει το κείμενο και επικαλέστηκε τον τίτλο για να εξαπολύσει την επίθεση του, προσπαθώντας να κάνει ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου.

Συγκεκριμένα το κείμενο με μεσότιτλο ”Το 112 δεν λειτούργησε;” έγραφε : ‘Εντω μεταξύ πληθαίνουν οι καταγγελίες στα social  ότι το 112 δεν λειτούργησε ξανά, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθούν οι κάτοικοι στην Καρδίτσα για το πέρασμα του Μεσογειακού κυκλώνα. Η μόνη ενημέρωση όπως αναφέρουν οι χρήστες ήταν από τον Δήμο όπου έβγαλε ανακοίνωση και την ανάρτησε στα social media’‘. 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην συνέχεια, έκανε ανάρτηση-απάντηση την Κυριακή το απόγευμα- όπου έδειχνε ότι εστάλη sms (112) στους κατοίκους της Καρδίτσας. Όμως η ένδειξη της ώρας που εστάλη το sms ήταν 22:00. Δηλαδή όπως ισχυρίζεται το έστειλε όταν ήδη η θεομηνία είχε πλήξει το Μουζάκι; Την ίδια στιγμή από τις 12.30 το μεσημέρι, η ΕΜΥ είχε αναβαθμίσει τον κίνδυνο για τη Θεσσαλία σε πορτοκαλί και ενώ ό ίδιος το γνώριζε,  δεν μπήκε στον κόπο να στείλει εγκαίρως μήνυμα. Ti άλλαξε λοιπόν μετά; .

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, εγκάλεσε το Κουτί Της Πανδώρας, να αποφεύγει τα ψέματα σε τόσο σοβαρά θέματα. Ως απάντηση λοιπόν για το ποιος επιδεικνύει σοβαρότητα και αποφεύγει τα ψεύδη, αναφέρουμε ότι ήδη στο Κoutipandoras, έχουμε πάνω από 30 καταγγελίες κατοίκων και τοπικών φορέων, ότι στην περιοχή του Μουζακίου  δεν έλαβαν ποτέ μήνυμα έκτακτης ανάγκης! 

 Για ακόμη μια φορά ο  κ. Χαρδαλιάς, αποδείχθηκε ότι παίζει με την αγωνία και τις ζωές των Ελλήνων και κρύβει την αλήθεια. Εκτός αν τελικά θέλει να γλιτώσει ένα νέο φιάσκο όπως εκείνο στην Εύβοια όπου ο  δήλωνε: «αν λειτουργούσε το 112, θα είχαμε εκατόμβη νεκρών» και για να σώσει μια νέα λάθος απόφαση του, παρουσίασε ένα sms που μόνο εκείνος γνωρίζει αν στάλθηκε, καθώς στον επίσημο λογαριασμό  της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στο Twitter, δεν έχει την ανάρτηση με το SMS που έστειλε χθες.

Η τελευταία ενημέρωση ήταν η ανάρτηση για το μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους της  Αιτωλ/νίας, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας. Φυσικά πρόλαβαν όμως να ανεβάσουν την έκτακτη επίσκεψη σας σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο. Προφανώς η αυτοπροβολή του είναι πιο σημαντική από την ενημέρωση των πολιτών. Καλό είναι λοιπόν είναι τέτοιες στιγμές να δείξει έστω μια φορά υπεύθυνος!

 

 

 

Βιασμός Ανώγεια: Πήρε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί ο 33χρονος

Βιασμός Ανώγεια: Πήρε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί ο 33χρονος

Ειδικότερα, στις 7:30 το απόγευμα ο 33χρονος βρέθηκε ενώπιον της εισαγγελέως με την τελευταίο να του ασκεί ποινική δίωξη…

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Καρφώνει» την Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ, Σάββας Τσιτουρίδης

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Καρφώνει» την Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ, Σάββας Τσιτουρίδης

Ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης χαρακτήρισε το Μητσοτάκη «ως επικίνδυνος για την υπόθεση της Δημοκρατίας»…