Newsroom

Newsroom

Τους «βγήκε» η μεταγραφή: Ο Γιάννης Λοβέρδος κάνει τη ΝΔ viral μέσω ΑΜΑΝ

Οι φήμες ότι ο Μαέβιους Παχατουρίδης έχει διακόψει την ανάγνωση Πινδάρου, Πλάτωνα και Σαπφούς και βλέπει στο youtube (σε λούπα) βιντεάκια με τον Γιάννη τον Λοβέρδο, δεν έχουν διαψευστεί

ΑΜΑΝ

Όπως ήταν αναμενόμενο, η χρυσή μεταγραφή της ΝΔ δεν άργησε να δείξει τι είναι ικανή να κάνει.

Ο φερόμενος ως δημοσιογράφος, Γιάννης Λοβέρδος, που πλέον είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, κατόρθωσε να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό στα fake news, αφού μπέρδεψε τον παγκοσμίου φήμης οικονομολόγο Μαέβιους Παχατουρίδη από τη γαλλική πόλη ΑΜΑΝ, με τη γραφική περσόνα σατιρικής σειράς, Σερζ Λατούς.

Ή μάλλον όχι, λάθος, ανάποδα. 

Μπέρδεψε τον γάλλο οικονομολόγο και φιλόσοφο Σερζ Λατούς με τον Σωτήρη Καλυβάτση των ΑΜΑΝ, ο οποίος υποδυόταν τον «ζωγράφο – παύλα – καλλιτέχνη – παύλα – κριτικό τέχνης» Μαέβιους Παχατουρίδη.

Μπερδευτήκαμε και μεις. Ήταν όντως δύσκολο και είναι λογικό που μπερδεύτηκε ο Γιάννης ο Λοβέρδος. Δεν είναι δα και ότι η φωτογραφία του Καλυβάτση που ανάρτησε ο δημοσιογράφος είχε φαρδιά πλατιά το λογότυπο των «Α.Μ.Α.Ν., Τα καθάρματα». (Oh, wait…)

Τελικά τι έγινε:

Το βράδυ της Δευτέρας ένας λογαριασμός στο twitter, ο @arisoikon, κάνει μια χιουμοριστική ανάρτηση σχολιάζοντας τη διαδικτυακή διαφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έγινε με αφορμή τη φράση «ολιγαρκής αφθονία» του γάλλου οικονομολόγου Σερζ Λατούς. Ο @arisoikon ανάρτησε τη φράση του Τσίπρα προς τον Μητσοτάκη «Σας συστήνω λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στο έργο του γνωστού Γάλλου φιλόσοφου και οικονομολόγου, Σερζ Λατούς, ώστε να κατανοήσετε τι είναι η έννοια της ολιγαρκούς αφθονίας» συνοδευόμενη από τη φωτογραφία του Σωτήρη Καλυβάτση από τους Α.Μ.Α.Ν., ως «Μαέβιους Παχατουρίδη».

Τι το ήθελε; Ο Γιάννης ο Λοβέρδος, ως γνήσιο δημοσιογραφικό λαγωνικό που είναι, «τσίμπησε» την «είδηση», και έσπευσε να την αναδημοσιεύσει.

«Αυτός είναι ο γάλλος οικονομολόγος Σερζ Λατούς, που θαυμάζουν ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του; Που τους εμπνέει τον όρο «ολιγαρκής (λιτή) αφθονία» και υποστηρίζει την…»απο ανάπτυξη»! Τι ζούμε, φίλοι; Δεν μπορεί να είναι πραγματικά όλα αυτά. Μάλλον βιώνουμε κάποιον συλλογικό, ψυχεδελικό εφιάλτη…» τόνισε έξαλλος ο δημοσιογράφος, και με το δίκιο του, να τα λέμε αυτά.

Όπως είναι λογικό, το twitter και το facebook έκαναν «πάρτι». 

Αν σκεφτούμε ότι έχουμε ακόμη αρκετούς μήνες μπροστά μας μέχρι τις εθνικές εκλογές, τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ότι ο Γιάννης Λοβέρδος μας έχει πολλές εκπλήξεις φυλαγμένες. 

Τουλάχιστον δε θα βαρεθούμε.  

Δείτε το αυθεντικό βίντεο με την πολιτιστική παρέμβαση του Μαέβιους Παχατουρίδη:

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ