Τουλάχιστον έξι σφαίρες δέχτηκε ο 18χρονος στο Μιζούρι- Οι δύο στο κεφάλι

O Μάικλ Μπράουν, ο νεαρός αφροαμερικανός τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε αστυνομικός στο Φέργκιουσον του Μισούρι, δέχθηκε τουλάχιστον 6 σφαίρες,…

O Μάικλ Μπράουν, ο νεαρός αφροαμερικανός τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε αστυνομικός στο Φέργκιουσον του Μισούρι, δέχθηκε τουλάχιστον 6 σφαίρες, δύο εκ των οποίων στο κεφάλι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πρώτης νεκροψίας-νεκροτομής που δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα.

Η μία από τις σφαίρες εισήλθε από την κορυφή του κρανίου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το κεφάλι του ήταν σκυμμένο όταν δέχθηκε τη σφαίρα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα αυτής της ιδιωτικής νεκροψίας που διενήργησε ο πρώην ιατροδικαστής της πόλης της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπέιντεν και τα αποτελέσματα της οποίας δημοσίευσε η εφημερίδα New York Times.

Όλες οι σφαίρες έπληξαν το θύμα στο μπροστινό μέρος του σώματός του, πρόσθεσε ο ιατροδικαστής, ηλικίας 80 ετών, ένας διαπρεπής ειδικός στον τομέα του. Τέσσερις σφαίρες βρέθηκαν στο δεξί μπράτσο και δύο στο κεφάλι του εφήβου.

Τον Μάικλ Μπράουν, ηλικίας 18 ετών, που ήταν άοπλος, σκότωσε στη μέση του δρόμου ένας 28χρονος αστυνομικός την 9η Αυγούστου. Τρεις νεκροψίες έχει διαταχθεί να πραγματοποιηθούν στη σορό του Μάικλ Μπράουν: μία από τις τοπικές αρχές, οι οποίες δεν έχουν αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια, μια άλλη από την οικογένεια και μια τρίτη, χθες, από τον υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Έρικ Χόλντερ.

Πηγή: enet.gr