Τώρα το ΠΑΣΟΚ εμπιστεύεται τον Ντογιάκο

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...

ντογιακος

Στροφή 180° μοίρες κάνει το ΠΑΣΟΚ, όσο αφορά το πολύνεκρο ναυάγιο και τους χειρισμούς του Λιμενικού Σώματος. Από την Χαριλάου Τρικούπη όπως δείχνουν περίτρανα τα στελέχη του, με δηλώσεις τους, φαίνεται ότι συντάσσονται με την γραμμή… της ΝΔ περί ευθυνών.

Μάλιστα σε δήλωση του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1., περιμένει τον μέχρι πρότινος ”ανεπιθύμητο”  για το ΠΑΣΟΚ,  Ισίδωρο Ντογιάκο, να βγάλει το πόρισμα.

 


Να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δέχτηκε τα πυρά και την κριτική από το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των υποκλοπών,  καθώς τον είχε κατηγορήσει  ότι παρεμποδίζει την έρευνα της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις. Τώρα όμως και μια βδομάδα πριν τις εκλογές, ξεχάστηκαν όλα αυτά και θέλει να δείξει την εμπιστοσύνη  στην Δικαιοσύνη περίμένοντας το επίσημο πόρισμα για ένα γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Το οξύμωρο είναι ότι και με τα Τέμπη, το ΠΑΣΟΚ είχε επιτεθεί στην δικαιοσύνη καθώς είχε αναφέρει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί «με εντολή Μητσοτάκη». Τι συναίβει τώρα και άλλαξε στάση άραγε;

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…