…Τώρα ανησυχεί ο Βενιζέλος για τη ραγδαία προέλαση των τζιχαντιστών

Την επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο Ιράκ σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για μια νέα τραγωδία. Μάλλον…

ven

Την επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο Ιράκ σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για μια νέα τραγωδία. Μάλλον ξέχασε βέβαια την βεβιασμένη στήριξη και τότε στους «εταίρους» για πολεμική εμπλοκή στη Συρία που δεν κατέστη δυνατή από τις προειδοποιήσεις της Ρωσίας…

Τώρα, αργά βέβαια αλλά …βλέπει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος τι σημαίνει αμερικανικός και ευρωπαϊκός «δάκτυλος» στην Μέση Ανατολή και τι συνέπειες έχει… ή ίσως απλά όπως συμφωνούσε πριν με τους «εταίρους» έτσι συμφωνεί και τώρα.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης:  «Προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία η ραγδαία προέλαση των τζιχαντιστών στο Ιράκ. Εκφράζουμε και πάλι  τον αποτροπιασμό μας  για την τρομοκρατική δράση της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» εναντίων των Χριστιανών, των Κούρδων, των Σιιτών και των άλλων θρησκευτικών και εθνικών ομάδων του Ιράκ. Η κλιμακούμενη αυτή βίαιη και  ακραία δράση που στοχεύει στην υπονόμευση της σταθερότητας, της εδαφικής ακεραιότητας  και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των κοινοτήτων στο Ιράκ είναι προφανώς αδιέξοδη και προκαλεί μια νέα τραγωδία.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες των εταίρων μας που στοχεύουν στην ανακοπή της ραγδαίας προέλασης των τζιχαντιστών και εκφράζουμε, βεβαίως, την αμέριστη στήριξή μας στην ιρακινή Κυβέρνηση, στο φίλο ιρακινό λαό και στις θρησκευτικές και εθνοτικές κοινότητες της χώρας που υφίστανται τις συνέπειες της εξτρεμιστικής αυτής δράσης».

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…