Newsroom

Newsroom

Top Employer η Vodafone Ελλάδας για 5η συνεχόμενη χρονιά

Τη διάκριση “Top Employer” έλαβε για 5η συνεχόμενη χρονιά η Vodafone Ελλάδας από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης αριστείας Top Employers Institute, ο οποίος πιστοποιεί τις καλύτερες πρακτικές και την αριστεία στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού εδώ και τρεις δεκαετίες. Προσηλωμένη στον στόχο για ένα ισότιμο και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και την προσφορά δυνατοτήτων ανάπτυξης και εξέλιξης σε όλους, η Vodafone Ελλάδας προσφέρει ένα ανοιχτό και σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο, μέσα στο οποίο ο καθένας μπορεί να καινοτομεί και να είναι ο εαυτός του.

Top Employer 2023 Vodafone Greece Together is Great

Μέσα από προγράμματα και πρωτοβουλίες που είναι σπάνιες για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα, η Vodafone τοποθετείται στρατηγικά ως εργοδότης υψηλής προτίμησης, με άξονες ένα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον, την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, την παροχή ίσων ευκαιριών ανάπτυξης και ένα ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και παροχών.

Σύγχρονο περιβάλλον εργασίας
Η Vodafone προσφέρει ένα ανοιχτό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, εξασφαλίζοντας έναν μοντέρνο τρόπο δουλειάς, με λιγότερη παραδοσιακή ιεραρχία και περισσότερη ευελιξία για τον εργαζόμενο. Πρόκειται για ένα ανοιχτό και συμπεριληπτικό περιβάλλον, χωρίς διακρίσεις, στο οποίο ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να συμβάλει στον εταιρικό σκοπό της Vodafone και τη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινωνίας με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους.

Ευκαιρίες ανάπτυξης
Στη Vodafone όλοι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν, παραμένοντας ανταγωνιστικοί και να ανοίξουν νέους κόσμους γνώσης, ενδυναμώνοντας τις δεξιότητές τους ή και γυρίζοντας σελίδα στην καριέρα τους. Τους παρέχεται ίση πρόσβαση και συμμετοχή στις δυνατότητες ανάπτυξης στην εταιρεία, αλλά και διεθνείς προοπτικές στον όμιλο Vodafone. Επίσης, διαθέτουν απεριόριστη πρόσβαση σε πόρους εκπαίδευσης μέσα από την πλατφόρμα Grow with Vodafone, που προσφέρει ευκαιρίες upskilling και reskilling.

Ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής
H Vodafone υπήρξε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εφάρμοσε το νέο μοντέλο #FutureReady υβριδικής απασχόλησης, το οποίο συνδυάζει τηλεργασία και εργασία από το γραφείο, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα εργασίας έως και 20 ημέρες το χρόνο από το εξωτερικό. Οι εργαζόμενοι της Vodafone έχουν αγκαλιάσει αυτόν τον νέο τρόπο εργασίας, ο οποίος βασίζεται στις αρχές της εμπιστοσύνης, της ευελιξίας και της ισορροπίας.

Επίσης, προσφέρει πλήρως αμειβόμενη άδεια 4 μηνών σε όλους τους εργαζομένους της που γίνονται γονείς ή υιοθετούν ένα παιδί, επιπλέον των αδειών που προβλέπονται από την Ελληνική νομοθεσία, ώστε να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να φροντίσουν την οικογένειά τους, διεκδικώντας παράλληλα μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει επιπρόσθετες ημέρες άδειας, γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, αλλά και προγράμματα για την καλή υγεία και ευεξία των εργαζομένων και των δικών τους ανθρώπων.

Δίκαιη ανταμοιβή
Η Vodafone εφαρμόζει πολιτικές δίκαιης ανταμοιβής, προσφέροντας ελκυστικές αποδοχές, bonus και εκτεταμένες οικειοθελείς παροχές, μεταξύ των οποίων ομαδικό ιατροφαρμακευτικό και νοσοκομειακό πρόγραμμα, εξοπλισμό τηλεργασίας σε όσους εργάζονται υβριδικά, δωρεάν επικοινωνία, αλλά και πρόσβαση σε ειδικές υπαλληλικές εκπτώσεις και προσφορές.
Περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και την καριέρα στη Vodafone: https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/kariera/

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

viasmos 3

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

O 46χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα το πρωί στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

genikh syneleush larko 2

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

Αποφασίστηκε η οργάνωση πλατιάς ενημέρωσης σε ολόκληρη την περιοχή της Λοκρίδας, ώστε να δυναμώσουν ακόμα…