Newsroom

Newsroom

Τον Μάρτιο του 2015 η δίκη Λαυρεντιάδη

Για τις 23 του ερχόμενου Μαρτίου ορίστηκε η δίκη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μαζί με τους υπόλοιπους 42 κατηγορούμενους, για την…

lavrentiadis

Για τις 23 του ερχόμενου Μαρτίου ορίστηκε η δίκη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μαζί με τους υπόλοιπους 42 κατηγορούμενους, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank, ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιχειρηματίας θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας και θα δικαστεί για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και ένταξη σε αυτή, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, απάτη και απιστία. Ακόμη, εις βάρος του εκκρεμεί δικογραφία για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρώην πρόεδρος του δ.σ. της Proton Bank, φέρεται να έδινε μέσω της τράπεζάς του δάνεια σε εταιρίες συμφερόντων του.
Σημειώνεται ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έχει αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μήνου προσωρινής κράτησής του και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ έχει αποφυλακιστεί και για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 500.000 ευρώ, ενώ παράλληλα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και υποχρεούται να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτη του μηνός. 

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…