Τόκιο 2020: Τι έκαναν σήμερα οι Έλληνες αθλητές

Πρόκριση στους 16 για τον Στέφανο Τσιτσιπά - Έχασε τη νίκη μέσα απ' τα χέρια του ο Παναγιώτης Γκιώνης

AP21208110212326

– Στον 3ο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά τένις των ανδρών προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 22χρονος τενίστας έκανε το «δύο στα δύο», καθώς μετά τον Γερμανό Φίλιπ Κόλσραϊμπερ (No 112 στην κατάταξη) νίκησε και τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφοέ (Νο 54) με 2-0 σετ (6-3, 6-4), για να προκριθεί στους «16». Αντίπαλος του Τσιτσιπά εκεί θα είναι ο νικητής του ματς ανάμεσα στον Γάλλο Ούγκο Ιμπέρ και τον Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς

– Ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ Παναγιώτης Γκιώνης αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο, καθώς ηττήθηκε με 4-3 σετ από τον Νοτιοκορεάτη Γιούνγκσικ Ζέουνγκ (Νο 10 στο ταμπλό), έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα διάρκειας 88 λεπτών, παρότι προηγήθηκε με 3-1 σετ και είχε στα χέρια του εξαπλό ματς μπολ στο πέμπτο σετ κι άλλα δύο ματς μπολ στο έβδομο σετ.

– Ο Αλέξης Ντανατσίδης αποκλείστηκε από το ολυμπιακό τουρνουά τζούντο, καθώς ηττήθηκε από τον Καναδό Βαλουά Φορτιέ. Ο Ελληνας πρωταθλητής στη φάση των «32» των 81 κιλών δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στον «ξαφνικό θάνατο».

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…