Το τερμάτισε με το καλημέρα ο Νατσιός: «Να γίνεται αγωγή της αγνότητας στα σχολεία»!

Στα χνάρια του Μητροπολίτη Μόρφου, ο πρόεδρος του «Νίκη»

NATSIOS

Με το καλημέρα έδειξε Δημήτρης Νάτσιος το τι θα επακολουθήσει φέτος στην Βουλή, αλλά και το τι πρεσβεύει το κόμμα «Νίκη». Ο Δημήτρης Νατσιός ήρθε ως άλλος Μητροπολίτης Μόρφου να μας θυμίσει τις υπέροχες ιδέες τους για τη δημόσια ζωή. Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ο κ. Νατσιός πρότεινε δύο πράγματα. Πρώτο, να ξεκινήσει η διδασκαλία «αγωγής της αγνότητας» στα σχολεία, που ελπίζουμε τουλάχιστον να περιλαμβάνει και κανονική ζώνη αγνότητας.

Η νέα αυτή…αγωγή, κατά τον κ.Νατσιό θα πρέπει να προστεθεί στα διδακτικά βιβλία από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. «Εχουμε 102 ενότητες στα βιβλία του Δημοτικού, στα παλιά αναγνωστικά (σήμερα τα λέμε βιβλία γλώσσας) Δεν υπάρχει ούτε μία ενότητα στην οποία να εστιάζει στο θεσμό της οικογένειας», όπως υποστήριξε. Οταν οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν, επανέλαβε ότι πρέπει να διδάξουμε την αγνότητα στα παιδιά του Δημοτικού, αντί να διδάσκουμε συνταγές μαγειρικής να διδάσκουμε κείμενα από τους μεγάλους μαϊστόρους της λογοτεχνίας μας και κατέληξε:

«Η λέξη αγνότητα σας ενοχλεί; Αν διδάξετε ένα κείμενο του Πολέμη, του Ελύτη, του Δροσίνη, του Κάλβου, όλα αυτά είναι κείμενα αγνότητας»

Το δεύτερο που έκανε αναφορά ο πρόεδρος του «Νίκη» ήταν στην πασίγνωστη πλέον θεωρία του αγέννητου παιδιού, η οποία έχει φανς (όχι πολλούς βέβαια). Παρότι απέφυγε προσεκτικά να πει «όχι στις αμβλώσεις» όταν τον ρώτησαν, είπε και τη γνωμούλα του. «Το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική. Ως δημοκρατικό, πατριωτικό κίνημα Νίκη πιστεύουμε πως κανένας απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο», επανέλαβε ο κ. Νάτσιος. Οταν ρωτήθηκε αν αναγνωρίζει στις γυναίκες το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, απάντησε ότι «αυτές οι συζητήσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά εξ άκρας συλλήψεως υπάρχει άνθρωπος, υπάρχει το δικαίωμα του ανθρώπου, του αγέννητου παιδιού, αυτή είναι η άποψή μας», είπε.

Οταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει αν επιθυμεί να καταργηθούν οι αμβλώσεις, έκανε πλάγια εισαγωγή του ζητήματος καθώς απέφυγε να απαντήσει επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να μπει η οικογνειακή αγωγή στα σχολεία.

Δήλωσε πάντως ότι δεν τον ενοχλεί μια γυναίκα να φοράει παντελόνι και διαφοροποιήθηκε από τις δηλώσεις Μητροπολίτη που είπε ότι σιχαίνεται τις γυναίκες που ντύνονται σαν άντρες. Πάλι καλά…

 

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…