Το SMS του Μπαλτάκου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Με SMS απάντησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Δημήτρης Μπαλτάκος όπως μεταδίδει ο ΣΠΟΡ FM.

5914689a1dc524f2788b457e

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, πληροφορήθηκε για την επίσκεψη του κ. Γιαννακόπουλου στα γραφεία του Ερασιτέχνη και του έστειλε γραπτό μήνυμα ενημερώνοντάς τον ότι βρίσκεται εκεί και όποτε έχει χρόνο μπορεί να επισκεφτεί ξανά τα γραφεία για να μιλήσουν από κοντά για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα τα σημερινά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πήγε σήμερα στα γραφεία του Ερασιτέχνη, όπου αναζήτησε τον Δημήτρη Μπαλτάκο ο οποίος όμως δεν βρισκόταν εκεί. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητούσε επίμονα να τον συναντήσει, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ εμφανίστηκαν μόνο κάποιοι υπάλληλοι του Ερασιτέχνη που δεν γνώριζαν που βρισκόταν ο πρόεδρος.

Ο κ. Μπαλτάκος είχε υποστηρίξει, μέσω της γραπτής του δήλωσης το πρωί, ότι «στις 3 Μαΐου μου ζητήθηκε από την τριμελή επιτροπή να μην υπογράψουμε κανενός είδους έγγραφο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή και το αντάλλαγμα θα ήταν να ‘’έμπαινα μπροστά’’ στο επόμενο Δ.Σ. Φυσικά αρνήθηκα, καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά ο Παναθηναϊκός». Παράλληλα, τόνισε ότι έχει αποδείξεις για όλα αυτά. Ο κ. Γιαννακόπουλος τον αναζήτησε για να του ζητήσει αυτές τις αποδείξεις.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…