Το "σατανικό" και ειρωνικό γέλιο του Άδωνη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη SIEMENS (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί πλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης να πίνει νερό στο όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά πριν από μερικά χρόνια, τον ειρωνευόταν και γέλαγε μαζί του αφήνοντας αιχμές για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο SIEMENS.

58c6767e1dc524c93d8b4868

Ο πρωταθλητής της πολιτικής κωλοτούμπας που κάποτε κορόιδευε τον Αντώνη Σαμαρά και όταν πήγε στη ΝΔ έγινε ο πρώτος υποστηρικτής του, είχε βάλει στο “στόχαστρό” του και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τότε όμως δεν τον εκθείαζε, όπως κάνει σήμερα, αλλά αντιθέτως τον ειρωνευόταν χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν “άξιο πολιτικό”, έναν “άξιο συνάδελφο”, έναν “σπουδαίο κοινοβουλευτικό άνδρα” με τεράστιο κοινοβουλευτικό έργο.

Το καλοκαίρι λοιπόν του 2011, όταν βουλευτής του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει ο Μητσοτάκης για τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τα προνόμια των βουλευτών όπως το αυτοκίνητο, ξεκίνησε μέσα από την εκπομπή του ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο.

“Δεν αντέχω να μην κάνω ένα σχόλιο ως προς τη γενναία αυτή προσφορά του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την απόδοση του βουλευτικού του αυτοκινήτου και των αποδοχών του από τις επιτροπές”.

“Την άλλη εβδομάδα σκοπεύω να κάνω και εγώ μια επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και να διαθέσω το βουλευτικό μου αυτοκίνητο προς χρήση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη όπως επίσης να δώσω τις όποιες αποδοχές από τις επιτροπές στον αξιότιμο αυτό συνάδελφο”, συνέχισε.

Και πρόσθεσε: “Γιατί το κάνω; Δεν δέχομαι κύριες και κύριοι ότι ένας τόσο ικανός και άξιος συνάδελφος θα πηγαίνει με τα πόδια στις υποχρεώσεις του. Δεν μπορώ να δέχομαι ότι έχει κάνει αυτή τη θυσία για τον ελληνικό λαό ο κ. Μητσοτάκης και θα κινείται με τα πόδια και εγώ θα έχω αυτοκίνητο. Θα δώσω λοιπόν το αυτοκίνητό μου στον κ. Μητσοτάκη ώστε να μπορεί να κάνει το άξιο κοινοβουλευτικό του έργο όσο καλύτερα μπορεί αυτός ο σπουδαίος κοινοβουλευτικός άντρας, ο οποίος πρέπει να έχει όλα τα εφόδια για να κάνει τη δουλειά του καλύτερα”.

Μητσοτάκης και SIEMENS

Σε κάποιο σημείο του ειρωνικού του σχολίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης φωτογράφισε τις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με την SIEMENS.

Ιδού τί είπε: “Ιδιαίτερα δε ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί και μία οικογένεια την οποία τόσες πολλές δεκαετίες τόσα προσέφερε στον τόπο χωρίς ποτέ να ακουστεί οποιαδήποτε εμπλοκή τους ή οποιαδήποτε σχέση, με εταιρεία ιδιωτική, ή οποιαδήποτε άλλη. Πάντα πληρώνοντας από την τσέπη τους καταστρεφόμενη η περιουσία τους από την εμπλοκή τους στον ελληνικό πολιτικό σύστημα”.

Τώρα βέβαια, όλα αυτά ο Άδωνις Γεωργιάδης τα έχει “ξεχάσει” και πίνει νερό στο όνομά του προέδρου ενός κόμματος που κάποτε ο ίδιος χλεύαζε με κάθε ευκαιρία.

Το αποκορύφωμα στο βίντεο που θα δείτε είναι το… “σατανικό” γέλιο του σημερινού αντιπροέδρου της ΝΔ στο τέλος.

Δείτε το βίντεο:


ΥΓ: Το ίδιο ειρωνικό “ξέσπασμα” είχε κάνει και από το βήμα της Βουλής. Δείτε το ΕΔΩ

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

profile player 960x540 25

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

«Του Ανδρέα Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…