Το παρασκήνιο και η δήλωση Χολέμπας που θα συζητηθεί

Στην πρώτη τοποθέτησή του για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποσυρθεί από την Εθνική προχώρησε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Ρόμα, με διάφορα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για άγριο παρασκήνιο που οδήγησαν τον αριστερό μπακ σε αυτή την απόφαση.

57fced421dc5248a118b4662

Η απόφαση του Χοσέ Χολέμπας τάραξε τα νερά της ομάδας, ειδικά μετά και την εκτός έδρας νίκη επί της Εσθονίας.

Ο αριστερός μπακ της Γουότφορντ μίλησε στο gazzeta.gr μετά την είδηση της οικειοθελούς αποχώρησής του από την Εθνική ομάδα, εκφράζοντας τα συναισθήματά του και το λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

«Δεν με σέβεται κανείς. Από την στιγμή που δεν με σέβονται στην Ελλάδα ποιος ο λόγος να συνεχίσω στην Εθνική» αρκέστηκε να δηλώσει με νόημα, με αυτά τα λεγόμενα να έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με όσα είδαν αρχικά το φως της δημοσιότητας περί τόπου στα νιάτα.

Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα σημειώνουν λεγόμενα του Χολέμπας προς συμπαίκτες του, επιρρίπτοντας ευθύνες στον ομοσπονδιακό προπονητή. 

«Δεν είναι δυνατόν να μην παίζω σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορεί να μην με υπολογίζει ούτε ως αναπληρωματικό» είναι όσα καταλογίζει ο πρώην παίκτης της Εθνικής στον Σκίμπε. . 

«Εγώ με αυτόν τον προπονητή δεν ξαναπαίζω στην Εθνική» ήταν μία ακόμα ατάκα που είπε ο παίκτης για τον Γερμανό τεχνικό.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…